Ήττα – σοκ με αγγλικό σκορ για τους βολιώτες δικηγόρους

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα γνώρισε η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, καθώς σ’ ένα ματς που είχε 9 γκολ, ηττήθηκε με 4-5 από την ομάδα των Τρικάλων κι έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια πρόκρισης στην τελική φάση. Ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα οι φιλοξενούμενοι, παρ’ ολίγο να γυρίσουν το ματς στο τέλος οι γηπεδούχοι.

Πριν την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού, οι βολιώτες ήταν στην κορυφή του 4ου ομίλου, με το απόλυτο βαθμών, αλλά το ξεκίνημα του ματς ήταν απόλυτα σοκαριστικό για την ομάδα του Παντελή Βαρβέκη, καθώς προτού συμπληρωθούν 20 λεπτά στο ματς το σκορ ήταν ήδη 0-3!!!!
Οι γηπεδούχοι δεν μπήκαν ποτέ στο γήπεδο, έδειξαν νωθρότητα στις προσωπικές μονομαχίες, δυσκολευόντουσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και οι τρικαλινοί έβλεπαν να τους πιάνει ό,τι δοκίμαζαν.

Το σκορ άνοιξε με απευθείας χτύπημα κόρνερ του Μπαμπούρη, το οποίο δεν μπόρεσε να ελέγξει ο Μπακαλιάνος.

Προτού προλάβουν οι γηπεδούχοι να συνέλθουν και να αντιδράσουν, οι τρικαλινοί πέτυχαν ένα υπέροχο δεύτερο τέρμα, μετά από σέντρα από αριστερά του Μπαμπούρη και άψογο βολέ στην κίνηση του Κεραμίδα μέσα από την περιοχή, που έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία της εστίας.

Το σοκ είχε εμφανέστατα επηρεάσει και ψυχολογικά την ομάδα του Βόλου, και καθώς τα ατομικά λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-3, όταν το μακρινό σουτ του Μπαμπούρη έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπακαλιάνου, ο οποίος εξουδετερώθηκε στην προσπάθειά του να αποκρούσει και ο Κεραμίδας που δέχθηκε το “ριμπάουντ” στα πόδια του και αντέδρασε πιο γρήγορα, πλάσαρε σε κενή εστία.

Η καλύτερη φάση των γηπεδούχων που προσπαθούσαν σπασμωδικά να απειλήσουν, ήρθε με απευθείας χτύπημα φάουλ του Γιώργου Δανόπουλου που τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι, με τον Αποστόλη Τσιαμήτα να αστοχεί από πλεονεκτική θέση στην επαναφορά.

Οι τρικαλινοί θα μπορούσαν να κάνουν και τέταρτο γκολ, όταν ο Τρίμμης κινήθηκε κατά μέτωπο, απέφυγε με υπέροχη προσπάθεια τρεις αμυνόμενους και βρέθηκε απέναντι από τον εξερχόμενο Μπακαλιάνο, ο οποίος τον νίκησε στο τετ α τετ.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Δ.Σ. Τρικάλων σκόραρε για τέταρτη φορά, σε αντεπίθεση που εκδήλωσαν με τον Μπαμπούρη από αριστερά να σερβίρει στον επερχόμενο Αυγέρη, ο οποίος, εντελώς αμαρκάριστος, δεν αστόχησε από κοντινή απόσταση.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν ελαφρώς βελτιωμένοι, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, αλλά αδυνατούσαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Εν τέλει κατάφεραν να μειώσουν με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του Γιώργου Δανόπουλου, το οποίο υποδείχθηκε για σπρώξιμο πάνω στο Γιάννη Λιβογιάννη.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κυριαρχούν και σκόραραν για πέμπτη φορά με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού και σκόρερ τον Κεραμίδα, ο οποίος εκτέλεσε με εναέριο βολέ και σημείωσε χατ-τρικ, αναδεικνυόμενος έτσι σε πρόσωπο του ματς.

Το σκορ θα είχε πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, αν ο Μπακαλιάνος δεν σταματούσε τους τρικαλινούς σε δύο φάσεις τετ α τετ.

Στη συνέχεια, η είσοδος του Αντώνη Κανταρτζή στην αναμέτρηση βοήθησε τον Δ.Σ.Β. να κρατάει περισσότερο την μπάλα και να την κυκλοφορεί κοντά στην αντίπαλη περιοχή, αλλά χρειάστηκε να μπούμε στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο του παιχνιδιού για να αλλάξει η μορφή του παιχνιδιού. Στο διάστημα αυτό οι βολιώτες έδειξαν ψυχικό σθένος και δεν παράτησαν το ματς, ενώ η κούραση των φιλοξενουμένων συνέδραμε στο να κλειστούν στην περιοχή τους.

Ο Γιώργος Δανόπουλος, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Στέργιου Λυμπερδόπουλου, με ασύλληπτο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το 2-5.

Λίγο αργότερο ο επιθετικός της ομάδας του Βόλου σημείωσε χατ-τρικ, πετυχαίνοντας ένα ακόμη εντυπωσιακό γκολ, μετά από ατομική προσπάθεια που επιχείρησε από αριστερά και δυνατό σουτ από πλάγια θέση, που πέρασε την μπάλα από την τρύπα της βελόνας!

Το ματς στα τελευταία λεπτά απέκτησε άγρια ομορφιά καθώς οι γηπεδούχοι είχαν κλείσει τους φιλοξενούμενους στην περιοχή τους. Εν τέλει, λίγο πριν τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 4-5, με σκόρερ το Γιάννη Τσάτσο, ο οποίος με κοντινή προβολή αξιοποίησε την πάσα από δεξιά του Λευτέρη Σολιδάκη.

Στα λεπτά των καθυστερήσεων, οι βολιώτες πίεσαν, αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν μια απίστευτη ανατροπή κι έτσι οι τρικαλινοί πανηγύρισαν μια δίκαιη νίκη.

Δ.Σ. Βόλου (Π. Βαρβέκης): Μπακαλιάνος, Τζαρτζάνης, Τσάτσος, Καπάτος, Βολιώτης (Τσούκας), Λυμπερδόπουλος (λ.τ. Σκαλίμης), Μόσχος, Δανόπουλος, Λιβογιάννης (λ.τ. Σολιδάκης), Αρβανιτόπουλος (Τερλεξής), Τσιαμήτας (Κανταρτζής). Στην αποστολή συμμετείχαν και οι Γούσης, Κανελλής, Γούσιος, Πέππας.

Δ.Σ. Τρικάλων : Γκατζιός, Κατσιάμπας, Κουρέντας, Σπανός, Κάπελας, Ζιώζιας, Κεραμίδας, Τρίμμης, Αυγέρης, Πράττας, Μπαμπούρης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις