Ανακοίνωσε Κλάτενμπεργκ η ομοσπονδία της Αιγύπτου!

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοίνωσε ότι ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αναλαμβάνει “πρόεδρος της επιτροπής ανάπτυξης των διαιτητών”!

Καταιγιστικές εξελίξεις με τον ισχυρό άνδρα της ελληνικής διαιτησίας. Το προηγούμενο διάστημα ήταν πολύ έντονη η φημολογία περί επαφών του Άγγλου αρχιδιαιτητή με την ομοσπονδία της Αιγύπτου και ο καπνός φαίνεται ότι έκρυβε τελικά και φωτιά.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου συνεδρίασε την Τετάρτη (29/6) και μεταξύ άλλων ανακοίνωσε ότι “εγκρίνεται η πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Διαιτησίας”!

Όλα αυτά ενώ παραμένει θολό το τοπίο αναφορικά με το μέλλον του Άγγλου στην προεδρία της ΚΕΔ. Θυμίζουμε άλλωστε ότι σε προηγούμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ο Τάκης Μπαλτάκος τα άφησε όλα ανοιχτά αναφορικά με την παραμονή του Κλάτενμπεργκ στη χώρα μας, με την Ομοσπονδία να ανακοινώνει ακολούθως ότι “σε συνεργασία με την FIFA και την UEFA, θα εξετάσει και άλλα ονόματα αλλοδαπών αρχιδιαιτητών και υπεύθυνων VAR, με κύριο κριτήριο προτίμησης τους την ενασχόληση με την παραγωγική διαδικασία, ούτως ώστε, σε εύθετο χρόνο να επανέλθει η διαιτησία-ερασιτεχνική ή επαγγελματική-στους Έλληνες διαιτητές. Τα ονόματα των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, θα ανακοινωθούν μέχρι τις 20/7».

Όπως σημειώνουν πάντως τα αιγυπτιακά ρεπορτάζ, η εγχώρια ομοσπονδία δεν έχει διευκρινίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον νυν αρχιδιαιτητή της Αιγύπτου, Εσάμ Αμπντέλ-Φατάχ και το αν θα διατηρήσει τη θέση του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις