Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται το αθλητικό καμπ του Α.Σ. Βόλος (pics)

Συνεχίζεται η δεύτερη περίοδος του αθλητικού κάμπ που διοργανώνει ο Α.Σ Βόλος με μεγάλη συμμετοχή μικρών αθλητών-τριων που καθημερινά γυμνάζονται και διδάσκονται διάφορα ολυμπιακά αθλήματα.

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία της πρώτης περιόδου, και λόγω της μεγάλης συμμετοχής νεαρών αθλητών πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα η δεύτερη περίοδος (27/6 έως 1/7) ενώ προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί και τρίτη περίοδος (4/7 έως 8/7) καθώς οι δηλώσεις συμμετοχής είναι πολλές και δεν θέλει με τίποτα ο σύλλογος να αποκλειστεί κάποιο παιδί από τον αθλητισμό.

Από νωρίς το πρωί καθημερινά, το κλειστό του ΕΑΚ (όπου γίνεται η συγκέντρωση των παιδιών) κατακλύζεται από παιδιά, παιδικές φωνές και χαμόγελα, με το σκηνικό να θυμίζει γιορτή.

Πραγματοποιούνται καθημερινά δυο προπονήσεις με γνωριμία δυο ολυμπιακών αθλημάτων (διαφορετικά κάθε μέρα) και μια διάλεξη με θέματα όπως διατροφή, ψυχολογία, πρώτες βοήθειες κ.α.

Την διοργάνωση την κάνει ο Α.Σ Βόλος σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους που καλλιεργούν αθλητικά τμήματα (Ανόρθωση-Μπάσκετ, Αργώ-Βόλει, Τιτάνες-Κίκ Μπόξινγκ, Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας-Τένις, Άτλας-Στίβος, Κένταυρος Αγριάς-χάντμπολ, Πήγασος-Καράτε).

Οι συγκεκριμένοι σύλλογοι, με εξειδικευμένους προπονητές και με ειδικότητα ανά άθλημα γνωρίζουν στα παιδιά το κάθε άθλημα που καλλιεργούν. Οι προπονήσεις μέχρι στιγμής ήταν εντυπωσιακές ενώ ο μοναδικός σκοπός του αθλητικού αυτού κάμπ είναι τα παιδιά να παίξουν, να χαρούν, να κάνουν νέους φίλους, να γνωρίσουν νέα αθλήματα που μπορεί κάποιο να τους κινήσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, και πάνω από όλα να αθληθούν υγιώς και οργανωμένα αφού τα ομαδικά αθλήματα είναι κάτι που τους είχε λείψει λόγω πανδημίας και συνεπώς τα τελευταία δυο χρόνια στερήθηκαν ανάλογων εμπειριών.

Όλα τα παιδιά καθημερινά αθλούνται υπό την επίβλεψη γυμναστών, προπονητών με αντίστοιχη ειδικότητα του αθλήματος που διδάσκονται ενώ σε όλη την διάρκεια του κάμπ υπάρχει ιατρική κάλυψη με παρουσία ιατρού αλλά και πιστοποιημένου διασώστη.

Λόγω της τεράστιας συμμετοχής μικρών αθλητών στο αθλητικό κάμπ, θα πραγματοποιηθεί και τρίτη περίοδος την ερχόμενη εβδομάδα (4/7 έως 8/7). Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έγκαιρα καθώς είναι περιορισμένες οι θέσεις καθώς οι συμμετέχοντες χωρίζονται ηλικιακά σε μικρές υποομάδες.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6932376344-Κλαδάκη Ελευθερία, 6948545658-Νταοπούλου Τόνια, 6974353403-Ντάκης Αλέξανδρος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις