Ηρακλής: Παραμένει ο «κορμός»

Ο κύκλος των ανανεώσεων συμβολαίων στον Ηρακλή συνεχίζεται καθημερινά, με γοργούς ρυθμούς και στοχευμένα. 

Με δεδομένο μάλιστα ότι μέχρι αύριο, 30 του μηνός, οι κυανόλευκοι πρέπει να ανανεώσουν όσους παίκτες επιθυμούν άνω των 25 ετών, οι διοικούντες την ομάδα καθημερινά στη Μίκρα έχουν σειρά επαφών με τους ατζέντηδες των παικτών που ο Κώστας Γεωργιάδης επιθυμεί την παραμονή τους.

Την αρχή έκαναν Παλαβράκης και Πατράλης και… σκυτάλη πήραν οι Αγγελος Παπαστεριανός, Σεμπαστιάν Χρουσιέλ και Μάριος Κωστούλας. Απάντες κρίνονται απαραίτητοι από τον τεχνικό του Ηρακλή για το ρόστερ της νέας περιόδου και βρίσκονται στη λίστα των 13-15 ποδοσφαιριστών που παρέδωσε στη διοίκηση ο 42χρονος προπονητής.

Χαρακτηριστικό και των τριών είναι ότι αγωνίζονται στην αμυντική γραμμή, όπερ σημαίνει ότι κατά 80% τα «μετόπισθεν» θα είναι ίδια με πέρυσι. Αναμένεται δε και η προσθήκη ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Στους παραμένοντες πρέπει να σημειωθούν τα ονόματα των Ματίας Τομάς, Νταμιάν Σίλβα και Ντένζελ Γιουμπιτάνα, ενώ προς παραμονή φαίνεται να είναι και άλλοι παίκτες όπως οι Πανάγου, Αλεξιτς, Καρτσαμπάς.

Οπερ σημαίνει ότι ο «κορμός» του περσινού Ηρακλή θα είναι ίδιος, στοιχείο πολύ σημαντικό για την ομοιογένεια της ομάδας.

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις