Διαρκείας με σημαντική έκπτωση στις τιμές ανακοίνωσε ο Θεσπρωτός

Αρχίζει στον Θεσπρωτό η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023, με μειωμένες τιμές κατά 25%.

Η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

“Οι τιμές είναι μειωμένες κατά 25%!

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ενημερώνει ότι από την Παρασκευή 1η Ιουλίου, αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Συμμεριζόμενη τις δυσκολίες της εποχής, με την ακρίβεια και τον υψηλό πληθωρισμό να έχουν δημιουργήσει μία δυστοπική κατάσταση, η διοίκηση της ΠΑΕ Θεσπρωτός, αποφάσισε τη μείωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας κατά 25%!. Παράλληλα και για να ικανοποιήσει την ανάγκη περισσοτέρων φίλων της ομάδας να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των παικτών μας, διαθέτει εισιτήρια διαρκείας και στη Θύρα -1 (σ.σ. μπροστά από το κτίριο της Πυροσβεστικής) στην τιμή των 100 ευρώ.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας φέτος θα είναι στα 150 ευρώ από τα 200 που κόστιζαν πέρυσι.

Προτεραιότητα στην προμήθεια εισιτηρίου διαρκείας, τα οποία θα είναι ονομαστικά, έχουν οι παλιοί κάτοχοι, οι οποίοι θα πρέπει να φροντίσουν μέσα στο επόμενο 15ήμερο για την αγορά του νέου.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα εξής σημεία:

1. The Glass (Δαγκλή 22 – Ηγουμενίτσα.

2. ALEX CAFE (ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ) -πεζόδρομος Ηγουμενίτσας.

3. So Chic! – Εθνικής Αντίστασης 42 -Ηγουμενίτσα.

4. Cava Kelari – Εθνικής Αντίστασης 136 – Ηγουμενίτσα.

* Σημειώνεται ότι εντός των επόμενων ημερών θ’ ανακοινωθεί νέο σημείο πώλησης, αλλά και εναλλακτικός τρόπος διάθεσης, των εισιτηρίων διαρκείας.

Για τυχόν πρόσθετες πληροφορίες –διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 6976 335252”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις