“Ψήνει” το επόμενο “μπαμ” του ο Μαγνησιακός!

Οι μεταγραφές Σιάτρα και Βέρτζου έκαναν “κρότο” στο τοπικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, με τον Μαγνησιακό, σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, να μη σταματάει εκεί και να “ψήνει” ακόμα μία μεταγραφή από το “πάνω ράφι”.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντές του έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει τον επόμενο στόχο. Πρόκειται ξανά για αμυντικογενή ποδοσφαιριστή, ο οποίος “έχει φάει με το κουτάλι” τις εθνικές κατηγορίες κι είναι ιδιαίτερα γνώριμος στην ποδοσφαιρική Μαγνησία. Βέβαια, η περίπτωσή του δεν έχει περάσει στο στάδιο των τελικών συζητήσεων, καθώς ο παίκτης δεν είναι ακόμα ελεύθερος από την προηγούμενη ομάδα του, αλλά το ενδιαφέρον του Μαγνησιακού και η πρόθεση του παίκτη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την ομάδα, δημιουργούν πρόσφορο κλίμα, όσον αφορά την ενδεχόμενη συνεργασία των δύο πλευρών.

Πάντως, δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε πως, αν ο Μαγνησιακός καταφέρει να πείσει και αυτόν τον παίκτη να ντυθεί στα “κυανόλευκα”, θα μπορεί να θεωρηθεί, αυτόματα, ως μία εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιρικών δυνάμεων της προσεχούς σεζόν στην Α’ ΕΠΣΘ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις