Το φωτορεπορτάζ από την τελετή λήξης του 1ου SUMMER CUP – ZAGORIN (pics)

Με την τελετή λήξης που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (19/6) στην κεντρική πλατεία του Αγ. Γεωργίου Ζαγοράς, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά το 1ο SUMMER CUP- ZAGORIN με τις απονομές αναμνηστικών πλακετών και διπλωμάτων.

Συγκεκριμένα από την πρόεδρο του Α.Σ. ΑΡΓΩ, κα Νίκη Μαντζαφλέρη, δόθηκε αναμνηστική πλακέτα στον Αντιδήμαρχο Τάσο Γαρυφάλλου, ως εκπρόσωπο του Δημάρχου που απουσίαζε στην Αθήνα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων κι απο τον προπονητή κι εκ των διοργανωτών Βαγγέλη Σταθόπουλο, δόθηκε αναμνηστική πλακέτα όπως και μια μπλούζα της διοργάνωσης, στον πρόεδρο του Α.Σ. Ζαγοράς “ZAGORIN”, κ. Γιάννη Κράββαρη.

Μετά το χαιρετισμό που απηύθυναν από την πλευρά τους οι δυο άνδρες, ακολούθησε απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων στις αρχηγούς των ομάδων, οι οποίες ευχαρίστησαν για την πρόσκληση και την ευκαιρία που είχαν να συμμετέχουν, ανέφεραν ότι απόλαυσαν το σύνολο της διοργάνωσης και τη δυνατότητα που είχαν να γνωρίσουν κι άλλες αθλήτριες από άλλες περιοχές, ενώ όλες ευχήθηκαν την επόμενη χρονιά να επαναληφθεί η διοργάνωση.

Στη συνέχεια είχαμε δείπνο που παρέθεσε ο Δήμος Ζαγοράς στις αθλήτριες, τους προπονητές και τους συνοδούς των ομάδων.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πάρτι που απόλαυσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι στην πλατεία.

Η τελευταία ημέρα της διοργάνωσης (Πέμπτη 30/6) δεν είχε τελικά αγωνιστική δραστηριότητα, αφού τα κορίτσια που συμμετείχαν έφτασαν να δώσουν συνολικά 18 αγώνες, οι περισσότεροι σε πολύ μεγάλη ένταση κι έτσι έγινε δεκτή από τους προπονητές η επιθυμία τους να απολαύσουν ακόμη ένα μπάνιο στην παραλία Χορευτού, πριν την επιστροφή στα σπίτια τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι άπαντες, διοργανωτές, συμμετέχοντες, αλλά και η τοπική κοινωνία με τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της διοργάνωσης, συμφώνησαν ότι η όλη προσπάθεια είχε απόλυτη επιτυχία και ότι θα πρέπει να ακολουθήσει την επόμενη χρονιά το 2ο SUMMER CUP- ZAGORIN.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις