Αυτός είναι ο Βολιώτης προπονητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα από την ΕΛΑΣ, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του Βολιώτη προπονητή πολεμικών τεχνών, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 15χρονη μαθήτριά του.

Ο προπονητής συνελήφθη στις 23 Ιουνίου 2022 από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για τον:

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Βασίλειο του Δημητρίου και της Γεωργίας, γεννηθέντα την 26-1-1976 στο Βόλο Μαγνησίας.

Πώς έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας

Ο γνωστός προπονητής έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ύστερα από καταγγελία ότι κακοποίησε σεξουαλικά αθλήτριά του κατά τη διάρκεια καλοκαιρινής κατασκήνωσης.

Την καταγγελία έκανε η ίδια η νεαρή κοπέλα, η οποία αποκάλυψε ότι οι φρικιαστικές πράξεις έγιναν όταν ήταν μόλις 15 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 46χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο σκληροί δίσκοι, ένα κινητό τηλέφωνο και φορητές μονάδες αποθήκευσης (usb sticks). Σημειώνεται πως ο 46χρονος κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία.

Ο προπονητής είναι ιδιαίτερα γνωστός στα Νότια Προάστια, ενώ έχει λάβει μέρος σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Στο προφίλ του στα socia media υπάρχει πλήθος φωτογραφιών με μικρά παιδιά τα οποία προπονούσε. Από την πλευρά του ο 46χρονος, που είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, αρνείται τα πάντα και υποστηρίζει πως θέλουν να τον καταστρέψουν.

Πηγή: protothema

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις