Έριξε “βόμβα” ο Τσεκούρας στην παρουσίαση Θεοδοσιάδη: Ο Γιάννης Νταόπουλος επιθυμεί να ηγηθεί του ποδοσφαιρικού τμήματος!

Την πρόθεση του Γιάννη Νταόπουλου να ηγηθεί της προσπάθειας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου γνωστοποίησε, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προπονητή, Σάκη Θεοδοσιάδη, ο πρόεδρος του ερυθρόλευκου Ερασιτέχνη, Νίκο Τσεκούρα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε πως δέχτηκε τηλεφώνημα από τον κ. Νταόπουλο, ο οποίος του είπε πως δεν μπόρεσε, την περασμένη αγωνιστική σεζόν, να λάβει τυπικά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, εκφράζοντας, παράλληλα, την επιθυμία του να είναι ο πρόεδρος κι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, στην καινούρια προσπάθειά της, στη Γ’ Εθνική!

Ο κ. Νταόπουλος, μάλιστα, έστειλε και σχετικό μέιλ, υποβάλλοντας γραπτά το αίτημά του να μπει “μπροστάρης” στη φετινή προσπάθεια των ερυθρόλευκων. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Τσεκούρα, ο κ. Νταόπουλος θα είναι 15-20 Ιουλίου στον Βόλο, προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες της ενδεχόμενης συμφωνίας μεταξύ εκείνου και της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Βέβαια, ο κ. Τσεκούρας έστειλε το μήνυμα πως ο Γιάννης Νταόπουλος δεν προτίθεται να επωμιστεί μόνος του ολόκληρο το οικονομικό βάρος της προσπάθειας, καλώντας τον κόσμο να συνδράμει κι εκείνος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις