Το ταμείο της 18ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ

Το goalpost.gr κάνει το ταμείο στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΘ έπειτα από το πέρας της 18ης αγωνιστικής και σας μεταφέρει συνοπτικά τους “κερδισμένους” και “χαμένους” της αγωνιστικής αλλά και το τι γίνεται στην μάχη της ουράς που έχει πάρει φωτιά για τα καλά.

Σάββατο 19/3

Πρωτεσίλαος – Δήμητρα 3-2

Σε ένα χορταστικό ματς από πλευράς θεάματος και αρκετών τερμάτων, η ομάδα του Πτελεού ήταν τελικώς η μεγάλη νικήτρια αν και τα χρειάστηκε μιας και το 3-0 που είχε διαμορφωθεί πριν την συμπλήρωση μιας ώρας στην αναμέτρηση έγινε 3-2 και λίγο έλειψε πριν την ολοκλήρωση των 90’ να έχουμε την ολική επαναφορά της ομάδος της Ευξεινούπολης. Τελικώς με την διατήρηση της νίκης αυτής, ο Πρωτεσίλαος έφτασε στους 35 βαθμούς και πλέον μπήκε για τα καλά και στην διεκδίκηση της 2ης θέσης μιας και απέχει 4 βαθμούς από τον Διαγόρα έχοντας μαθηματικές ελπίδες για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στον βαθμολογικό πίνακα της εφετινής σεζόν. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα της Δήμητρα που πάλεψε το ματς αλλά έφυγε με “άδεια χέρια” και έχοντας 18 βαθμούς βαθμολογική συγκομιδή (υπολείπεται 5 βαθμούς από την ζώνη σωτηρίας), έχει πολύ δύσκολο έργο στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.

Κυριακή 20/3

Αχιλλέας – Αίας 0-6

Με μισή ντουζίνα γκολ φιλοδώρησε ο Αίαντας τον ήδη υποβιβασμένο Αχιλλέα που από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης φάνηκε η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η ομάδα της Σούρπης μετά και το νέο νικηφόρο αποτέλεσμα της έφτασε στους 33 βαθμούς συνεχίζοντας να διατηρεί στην κατοχή της την 4η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα του Αχιλλείου παρέμεινε στην 11η θέση με 8 βαθμούς και απλά περιμένει την ολοκλήρωση της εφετινής σεζόν.

Γ.Σ Αλμυρός – Διαγόρας 4-0

Χωρίς αντίπαλο παίζει ο ΓΣ Αλμυρού στον 2οόμιλο της Α’ ΕΠΣΘ. Το συγκρότημα του Λευτέρη Καλογήρου έκανε το 18 στα 18, κερδίζοντας τον δεύτερο στη βαθμολογία, Διαγόρα Στεφανοβικείου και το μόνο που απομένει, είναι να δούμε με τι ρεκόρ θα τερματίσει στο πρωτάθλημα καθώς για περίπτωση να χάσει την πρωτιά, ούτε λόγος δεν μπορεί να γίνει. Ενώ από την αντίπερα όχθη ο Διαγόρας σίγουρα θέλει να διατηρήσει τα ηνία της 2ης θέσης αν και είδε τον Πρωτεσίλαο να τον πλησιάζει πλέον στους 4 βαθμούς.

Μυρμιδόνες – Σκόπελος 1-2

Σπουδαία αναμέτρηση εξελίχθηκε στον Πλάτανο εχθές ανάμεσα σε δυο ομάδες με τον ίδιο στόχο. Τελικώς η ομάδα της Σκοπέλου ήταν εκείνη που χαμογέλασε στο τέλος και φτάνοντας έτσι τους 20 βαθμούς, υπολείπονται 3 από την ομάδα των Μικροθηβών (θέση παραμονής) και την ερχόμενη αγωνιστική την υποδέχεται στο νησί για ένα ματς που θα κρίνει πολλά ενόψει συνέχειας. Από την άλλη μεριά με την ήττα τους αυτή, η ομάδα των Μυρμιδόνων παρέμεινε στους 15 βαθμούς και στο -8 από την σωτηρία βλέποντας πλέον πως μετά την ήττα τους αυτή πως είναι πολύ δύσκολο το έργο τους.

ΕΜΑ – Άθλος 1-0

Πήρε αυτό που ζητούσε Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου και συνέχισε να διατηρεί στα “πόδια” της, τις τύχες της όσον αφορά την παραμονή. Την ερχόμενη αγωνιστική βέβαια θα λάβει χώρα το ντέρμπι παραμονής στην Σκόπελο ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την ΕΜΑ που θα κρίνει κατά πολύς την εξέλιξη στο θέμα παραμονής.

Απόλλων Καναλίων – ΦΘ Αγχιάλου 4-1

Νίκη και μαθηματική παραμονή έκανε ο Απόλλων εχθές στα Κανάλια, αλλά και μια γεμάτη εμφάνιση φτάνοντας τους 30 βαθμούς και διώχνοντας το οπουδήποτε σενάριο. Ενώ από μεριάς Αγχιάλου η ήττα αυτή καθώς ισοβαθμεί στην 6η θέση με την ομάδα τον Μικροθηβών και βρίσκεται στο +3 από τις θέσεις του υποβιβασμού και σίγουρα πρέπει να δείξει σοβαρότητα στα εναπομείναντα παιχνίδια για να τελειώσει ομάδα και η φετινή σεζόν.  

Επιμέλεια: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις