Θεοδοσιάδης: «Τιμή να αγωνίζεσαι στην πρώτη ομάδα της πόλης»

Με όρεξη για δουλειά και αποφασισμένος να πετύχει εμφανίστηκε στην πρώτη συνέντευξη Τύπου ως προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, ο Σάκης Θεοδοσιάδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Θέλω να πω πως θα είμαστε μουγγοί. Ο κόσμος δεν θέλει πλέον να ακούσει. Έχει κουραστεί ν’ ακούει πράγματα. Θα προσπαθήσουμε με τη δουλειά μας να κάνουμε αυτόν τον κόσμο υπερήφανο, που θα χαίρεται να βλέπει μία σοβαρή ομάδα, μια ομάδα που θα στηρίζεται στην σοβαρότητα, στην αγωνιστική πειθαρχία στη νοοτροπία και θα έχει σαν στόχο, είτε εντός έδρας είτε εκτός, να κερδίζει τα παιχνίδια».

«Να αναβαθμίσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα»

«Είναι μια καινούρια προσπάθεια. Σ’ αυτή την προσπάθεια τους θέλουμε όλους κοντά μας, δεν περισσεύει κανένας. Ξέρω ότι ο κόσμος είναι πικραμένος, αλλά όλο αυτό το διάστημα οι συζητήσεις με τον κ. Τσεκούρα με έπεισαν ότι πραγματικά πάει να γίνει κάτι καλό. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη και αγάπη. Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη χρονιά στην κατηγορία που θα είμαστε, αλλά πιστεύω με καλή διάθεση και πολλή δουλειά όλα θα πάνε καλά για την ιστορική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, μαζί με τον κύριο Σταματίου και να λειτουργήσουμε άκρως επαγγελματικά και πραγματικά όσοι μπορούν να σταθούν, έχουν την τεχνογνωσία και την επάρκεια να υπηρετήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου, η πόρτα θα είναι ανοικτή. Αν δω ότι κάποιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας, δεν θα μπορεί να συνεργαστεί ούτε με τον Σύλλογο, ούτε μαζί μου».

«Δεν μπορώ να βλέπω νέα παιδιά να βάζουν όρους στις συνεργασίες»

«Ο κ. Σταματίου έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά. Αξιολογούνται όλα τα παιδιά. Κάποια από αυτά που θα έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε, θα ενταχθούν στην ομάδα κι από εκεί και πέρα θα γίνουν κινήσεις ποιοτικές και στοχευμένες σε προσθήκες, που θα ανεβάσουν τη δυναμικότητα της ομάδας. Υπάρχει μια λίστα με ότι καλύτερο υπάρχει και στο τοπικό ποδόσφαιρο και στις ομάδες που είναι στη Γ’ Εθνική και σε συνεργασία αξιολογούμε και κάνουμε επαφές. Για εμάς προτεραιότητα είναι τα παιδιά που θα έρθουν να έχουν περιθώριο για βελτίωση και όρεξη για δουλειά. Είμαστε σε έναν σύλλογο που θα σου δώσει το έναυσμα είτε να συνεχίζεις να παίζει στην ομάδα της πόλης σου ή ν’ ανοίξεις την πόρτα και ν’ ανέβεις ψηλότερα, για εμένα αυτός είναι ο στόχος, γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε κανένα λάθος στη στελέχωση του ρόστερ. Μην αγχώνεστε για ποδοσφαιριστές. Δεν μπορώ να βλέπω νέα παιδιά να βάζουν όρους στις συνεργασίες. Για εμένα προτεραιότητα είναι να θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, να γυμναστούν με έναν από τους καλύτερους γυμναστές στην Ελλάδα και να γυμναστούν με έναν από τους καλύτερους προπονητές τερματοφυλάκων στο χώρο μας. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να θεωρούν τιμή τους να αγωνίζονται στην πρώτη ομάδα της πόλης. Αυτά θέλω να τα βλέπω στα μάτια των ποδοσφαιριστών. Είμαι από τους ανθρώπους που δεν μπορώ την κοροϊδία. Όποιος δεν έχει αυτή τη νοοτροπία θα αποχωρεί από την ομάδα».

«Ο κόσμος του Βόλου να ξαναγυρίσει στο γήπεδο»

«Θέλω ο κόσμος του Βόλου, που είναι αρκετοί, είναι χιλιάδες να ξαναγυρίσουν στο γήπεδο και να είναι υπερήφανοι γι’ αυτό που θα βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο. Θα είναι υπερήφανοι που θα πηγαίνουμε εκτός έδρας και θα παίρνουμε ως ομάδα συγχαρητήρια για το ήθος μας, τη νοοτροπία μας και τη συμπεριφορά μας. Παίζει σημαντικό ρόλο η σωστή συμπεριφορά ποδοσφαιριστών και προπονητών εντός και εκτός ομάδας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις