Νίκος Τσεκούρας: «Ο Ολυμπιακός Βόλου να επανακτήσει το ήθος του»

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, εκτός της είδησης για το ενδιαφέρον του Γιάννη Νταόπουλου να ηγηθεί της προσπάθειας των ερυθρολεύκων στη Γ’ Εθνική, έθεσε τους βασικούς πυλώνες διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Νίκου Τσεκούρα όπως αποδόθηκε από το goalpost.gr:

«Παρά τη δυσχερή κατάσταση που βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου αυτή την περίοδο, μετά την πτώση του στη Γ’ Εθνική, προκαλεί το ενδιαφέρον προπονητών της αξίας του κ. Θεοδοσιάδη. Αυτό αποδεικνύει πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος και παρά την κατηγορία που αγωνίζεται προσελκύει ανθρώπους του ποδοσφαίρου για να τον υπηρετήσουν».

Η φιλοσοφία του Ερασιτέχνη για το ποδοσφαιρικό τμήμα

«Η φιλοσοφία μας βασίζεται στα εξής βασικά σημεία.

Οργάνωση: Έχουμε αποφασίσει να οργανώσουμε τον Σύλλογο σε όλα του τα επίπεδα. Από τα γραφεία, την καθημερινότητα, τα γήπεδα, την καλή συμπεριφορά προς τους παίκτες. Όλα αυτά που προβλέπονται για να έχουν καλή απόδοση.

Πειθαρχία: Ο Σύλλογος από δω και πέρα θα έχει πειθαρχία. Ο καθένας θα κάνει τη δουλειά του. Η διοίκηση διοικεί, ο προπονητής προπονεί, οι παίκτες παίζουν και οι φίλαθλοι στηρίζουν. Δεν μπορεί ο ένας να επεμβαίνει στη δουλειά του άλλου.

Αγώνας: Γνωρίζουμε που βρισκόμαστε, γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολα τα πράγματα, γνωρίζουμε πως θα χρειαστεί καθημερινός αγώνας, αυτό μας εξιτάρει να ασχοληθούμε ακόμη περισσότερο με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ήθος: Ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να επανακτήσει το ήθος του, να δείχνει στον κόσμο πως αλλάζει επίπεδο, να υπάρχει σεβασμός προς όλους τους φορείς και να πούμε στον κόσμο την αλήθεια. Να πούμε τι θέλουμε και τι μπορούμε να κάνουμε. Ούτε μισόλογα, ούτε να υποσχεθούμε πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις