Ο απόηχος της 18ης αγωνιστικής για την Β’ ΕΠΣΘ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο για την Β’ ΕΠΣΘ μετά την διακοπή για το τριήμερο των αποκριών και το goalpost.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά παιχνίδι με παιχνίδι το τι έγινε.

Σάββατο 19/3

Μακρυνίτσα – Ακρόπολη 1-2

Αν και δυσκολεύτηκε η ομάδα του Β. Τάχου τελικώς κατέφερε να φύγει και από το γήπεδο της Πορταριάς με το τρίποντο που την διατηρεί στο +5 από τον 2ο Παγασητικό με σκόρερ τους Αν. Κολυμήτρα και Μιχολίτση. Ενώ όσον αφορά την Μακρυνίτσα που ήταν μαχητική καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης τελικώς αυτό που της έμεινε ήταν η πίκρα της ήττας παρά την μεγάλη προσπάθεια.

Δύναμις – Παγασητικός 0-1

Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε το τρίποντο που ήθελε η ομάδα του Θ. Ανδρουτσόπουλου δείχνοντας πως φέτος ο Παγασητικός είναι ομάδα με σοβαρότητα και θα εκπληρώσει τον αρχικό του στόχο που είναι η άνοδος. Ενώ από μεριάς της νεοσύστατης Δυνάμεως που για ακόμη μια αγωνιστική έδειξε πως έχει βελτιωθεί σημαντικά μετά και τις προσθήκες του Ιανουαρίου, μεγάλο εμπόδιο για το ότι δεν πήρε κάτι περισσότερο από την συγκεκριμένη αναμέτρηση έπαιξε ρόλο η ποιότητα του Παγασητικού.

Κένταυρος Ν.Π. – ΕΛ Νηλέας 4-3

Με το αγγλικό 4-3 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες και μάλιστα ήταν το ποιο παραγωγικό από μεριάς τερμάτων ματς της αγωνιστικής. Με την επικράτηση λοιπόν της ομάδας του Νοτίου Πηλίου ο Κένταυρος έφτασε στους 15 βαθμούς πατώντας πλέον στην 9η θέση ενώ από μεριάς Νηλέα διατηρήθηκε η συγκομιδή των 4 βαθμών και παρέμεινε έτσι ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα.

Κυριακή 20/3

Ανθ. Γαζής – Ελευθεριακός 2-3

Με σπουδαίο διπλό έφυγε η ομάδα του Ελευθεριακού από την έδρα του Γαζή φτάνοντας έτσι τους 9 βαθμούς και δείχνοντας πως για άλλη μια αγωνιστική αν υποτιμηθεί θα την κάνει την ζημιά. Όσον αφορά τώρα την γηπεδούχο ομάδα η ήττα αυτή την γκρέμισε από την 4η θέση μιας και την έφτασε-προσπέρασε ο Ιάσων ΑΜ.

Ιάσων ΑΜ – Τοξότης 2-0

Σε ακόμη μια νίκη προχώρησε η ομάδα του Ιάσων που ουσιαστικά της έδωσε και το δικαίωμα να πιάσει-προσπεράσει στην 4η θέση τον Άνθιμο Γαζή. Ενώ η ομάδα του Θ. Χρυσοχού υποχώρησε στην 6 η θέση μετά την νέα βαθμολογική της απώλεια στην συγκεκριμένη αναμέτρηση .

Αργοναύτες – Ν.Α. Νίκης 1-5

Άλλη μια γεμάτη εμφάνιση για την ομάδα των Νέων Αθλητών, που φιλοδώρησαν με 5 τέρματα τους Αργοναύτες στο γήπεδο των Αγ. Θεοδώρων και συνεχίζοντας να παραμένουν ζωντανοί στο κυνήγι της 2ης θέσης έχοντας 32 βαθμούς και περιμένοντας το ματς με τον Παγασητικό σε 2 αγωνιστικές που θα κρίνει κατά πολύς την έκβαση του αρχικού στόχου.

Επιμέλεια: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις