Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για την ΓΕ Βόλου

Άλλη μια όμορφη χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τις αθλήτριες και τις προπονήτριες της Γυμναστικής Ένωσης Βόλου, οι οποίες την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο κατάμεστο από κόσμο  Κλειστό Γυμναστήριο ΕΑΚ του Δήμου Βόλου, παρουσίασαν παράσταση με θέμα το «Τσίρκο» με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Τα τμήματα της Αγωνιστικής και του Φυτωρίου παρουσίασαν χορογραφίες με όργανα και ασκήσεις Ρυθμικής  μεταδίδοντας στο κοινό  την αρμονία, τη χάρη και την ομορφιά του αθλήματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με την υποστήριξη του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου  και την τίμησαν  με την παρουσία τους  η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Δέσποινα Κόντογλου, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης και η Πρόεδρος της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ κ. Σοφία Χάλαρη, οι οποίοι και απένειμαν τιμητικές πλακέτες στις Αθλήτριες της Αγωνιστικής ομάδας που διακρίθηκαν εκπροσωπώντας τη Γ.Ε. Βόλου σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα κατά το έτος 2021-2022.

Σε όλες τις αθλήτριες μοιράστηκαν αναμνηστικά μετάλλια και μπλουζάκια.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κοντορήγα Γεωργία, εκπροσωπώντας το Δ.Σ.   ευχαρίστησε  θερμά τον κ. Γεώργιο Πούλιο και κ. Κώστα Κυριαζή  για την πολύτιμη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, την Αθηνά Καρδαμάκη και Διάκου Ιωάννα για την κατασκευή και το σχεδιασμό του σκηνικού, τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν τόσα χρόνια στο Σύλλογο, καθώς και τους εκατοντάδες φιλάθλους που γέμισαν το ΕΑΚ και χειροκρότησαν θερμά την υπέροχη προσπάθεια των παιδιών.

Η Γυμναστική Ένωση Βόλου καλλιεργεί το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής εδώ και έντεκα χρόνια έχοντας επιδείξει πολλές νίκες και διακρίσεις στο ενεργητικό της σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και διοργανώσεις Διεθνούς Κυπέλλου.

Η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί για τη Γ.Ε. Βόλου  με τη συμμετοχή των κορασίδων και παγκορασίδων που πέτυχαν πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων καθώς και την τελική φάση παγκορασίδων και συγκεκριμένα:

Στον προκριματικό αγώνα κατηγορίας κορασίδων (2011) που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη 18 Ιουνίου 2022 στο  Α΄level η αθλήτρια Κοντογιάννη Ελένη- Ιωάννα προκρίθηκε για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί 2-3 Ιουλίου 2022 στην Αθήνα,  ενώ στην κατηγορία Παγκορασίδων προκρίθηκαν για τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 8-10 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη, οι αθλήτριες:

Α΄level (2013) Τριανταφύλλου Ελένη,  Β΄ level (2013) Γκούγκουρα Μυρτώ, Β΄level (2012) Μηλιώνη Ελευθερία Μαρία.

Προπονήτριες Αγωνιστικού τμήματος Ρούσσα Κωνσταντίνα , Βούλγαρη Μαρία , Προπονήτριες Φυτωρίου Κατσιμπέρη Εριφύλη, Καρδαμάκη Αθηνά και δασκάλες μπαλέτου Βούλγαρη Εύα, Καμπούρογλου Χρυσάνθη.

Το Δ.Σ. της Γ.Ε. Βόλου  εύχεται καλή επιτυχία στις μικρές αθλήτριες για τους τελικούς Πανελλήνιους Αγώνες  και καλό καλοκαίρι σε όλους.

Οι εγγραφές στο τμήμα της Ρυθμικής θα ξεκινήσουν το Σεπτέμβρη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν τα νέα του Συλλόγου μέσα από την σελίδα στο FACE BOOK (ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΟΛΟΥ) ή να στείλουν mail στο : [email protected].

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις