Ελένη Παπαθανασίου: “Δεύτερη επαρχιακή δύναμη”

Ευχαριστημένη από την προσπάθεια και την απόδοση της ομάδας της στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων, δήλωσε η Ελένη Παπαθανασίου, μετά τον τελευταίο αγώνα κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Η προπονήτρια του Ολυμπιακού Βόλου με εξαίρεση τον πρώτο αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, τόνισε πως η ομάδα ήταν απόλυτα ανταγωνιστική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ελένης Παπαθανασίου και της παίκτριας, Δέσποινας Καραστάθη:

Ελένη Παπαθανασίου (προπονήτρια Ολυμπιακού): «Η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου παρουσιάστηκε απόλυτα ανταγωνιστική. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που δεν ήμασταν καλοί, όλα τα άλλα τα διεκδικήσαμε επί ίσης όροις, κερδίσαμε δύο, χάσαμε άλλα δύο. Πιστεύω ότι μετά την Κρήτη και τον Ανδρογέα είμαστε η δεύτερη επαρχιακή δύναμη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι να βγουν παιδιά και να παίξουν και να πλαισιώσουν τις εθνικές ομάδες και τα άλλα να μείνουν στο μπάσκετ και να το αγαπήσουν ακόμα  περισσότερο».

Δέσποινα Καραστάθη (αθλήτρια Ολυμπιακού): «Ήταν μια απίστευτη εμπειρία, αντιμετωπίσαμε τις καλύτερες παίκτριες της Ελλάδας, παίξαμε φοβερά ματς που δεν έχουμε ξαναπαίξει στην περιοχή μας. Πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμα καλύτερες γιατί θα έχουμε κερδίσει αυτές τις μοναδικές εμπειρίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις