Ήττα για το 2ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας, ο τίτλος στο 3ο ΓΕΛ Τρικάλων (photos)

Στο Πανθεσσαλικό στάδιο, πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί και τελικοί ποδοσφαίρου για τα σχολεία της Θεσσαλίας και οι συγκινήσεις ήταν έντονες. Μάλιστα στις εξέδρες το «παρών» έδωσε αρκετοί γονείς και συμμαθητές των αγωνιζομένων.
Στα αγόρια διεξήχθησαν πρώτα οι δύο ημιτελικοί. Στο κεντρικό γήπεδο το 2ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας αντιμετώπισε το ΓΕΛ Αμπελώνα, από το οποίο…

…έχασε με 1-0. Σκόρερ του «χρυσού» τέρματος για τους νικητές ήταν ο Κουτσιμάνης.
Όπως συμβαίνει και στα ματς των μεγάλων, έτσι και σ’ αυτά των μικρών δεν έλειψε το πάθος και η ένταση, με τον διαιτητή να αναγκάζεται να επιστρατεύσει ακόμη και την κόκκινη κάρτα στο ματς του 2ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας με το ΓΕΛ Αμπελώνα. Ευτυχώς τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε κανονικά.
2ο ΓΕΛ Ν. ΙΩΝΙΑΣ: Ψαριανός, Στρούγγης, Βλάχος, Ευθυμιόπουλος, Αράπογλου, Δημουλάς, Καραγιάννης, Μπακογιάννης, Μπέικος, Χατζηβασιλείου, Διάκος. (Αναπληρωματικοί οι Βαγγ., και Κων. Τσαβακατόπουλος, Κατής, Χρυσικός, Βασιλούδης).
ΓΕΛ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Βραζιτίκος, Σπυρόπουλος, Αρσένης, Γιολδάσης, Νταφούλης, Λαζάρου, Ζαμπέτας, Αλεξόπουλος, Πούλος, Φράγκος, Κουτσιμάνης.
(Στον πάγκο ήταν οι Γκουγκουλής, Μπελόγιας, Χαμαρούσος, Ρουτσάι, Πικρός).
Ο άλλος ημιτελικός, που έγινε στο βοηθητικό, το 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων επικράτησε του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας με 4-3 στα πέναλτι, αφού ο κανονικός αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος 0-0.
Στον τελικό θριαμβεύτρια ήταν η ομάδα των Τρικάλων, που «δάμασε» στον τελικό το αντίστοιχο συγκρότημα του Αμπελώνα Λάρισας με 1-0.
Από τα Τρίκαλα ήταν και η νικήτρια ομάδα στα κορίτσια. Πιο συγκεκριμένα το 3ο ΓΕΛ Τρικάλων συνέτριψε 6-0 το ΓΕΛ Μουζακίου και κατέκτησε τον πανθεσσαλικό τίτλο.
Οι δύο νικήτριες ομάδες πέρασαν στους «16» της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσουν τους αντίστοιχους νικητές της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Οι αγώνες είναι «νοκ άουτ».
Στα χθεσινά παιχνίδια της υπηρεσίες τους ως διαιτητές και βοηθοί πρόσφεραν οι Π. Παπαρίζος, Κ. Μούτος, Δ. Κυρίτσης, Λ. Καραλής, Π. Κοντοστέργιος, Ι. Κοντοκώστας και Σ. Μπαϊραχτάρης.

Ι. Ράμμου: Μπορούμε να αναλάβουμε
και τελικές φάσεις
Για τη διοργάνωση μίλησε στη «Θ» η Υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής Γιάννα Ράμμου, η οποία αναφέρθηκε και στον στόχο που έχουν οι σχολικοί αγώνες.
«Διοργανώτρια αρχή είναι η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Μαγνησίας με πρόεδρο τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωκράτη Σαβελίδη και εκτελεστικό όργανο το Γραφείο Φυσικής Αγωγής. Συντονιστήκαμε, δουλέψαμε πολύ για να φιλοξενήσουμε τη διοργάνωση με τον καλύτερο τρόπο και αξιοπρεπέστατα τα σχολεία από τους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας, όπως αρμόζει σε μαθητικό σχολικό πρωτάθλημα. Επιδίωξή μας είναι να κρατήσουμε υψηλό το επίπεδο του σχολικού αθλητισμού στη Μαγνησία, κάτι το οποίο καταφέρνουμε μέχρι τώρα με τη συνεργασία των καθηγητών φυσικής αγωγής και των διευθυντών των σχολείων» ανέφερε αρχικά η κ. Ράμμου, οποία αναφέρθηκε και στο λόγο που επιλέχθηκε ο Βόλος για να πραγματοποιηθεί η τελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου:
«Ο Βόλος επιλέχθηκε γιατί παρουσιάσαμε καλές εγκαταστάσεις. Το Πανθεσσαλικό διαθέτει δύο γήπεδα με άριστο χλοοτάπητα, τα οποία μπορούν να φιλοξενούν δύο αγώνες ταυτόχρονα, έτσι ώστε να υπάρχει ίσος καταμερισμός στις σχολικές ομάδες στο χρόνο που θα γίνει η διεξαγωγή. Γενικά όλη η υποδομή είναι άρτια και μπορούμε να φιλοξενήσουμε κάθε διοργάνωση μαθητική ακόμη και τελικούς Πανελληνίου Πρωταθλήματος».

πηγή ρεπορτάζ: e-thessalia.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις