Βρέθηκε η διάδοχη κατάσταση στη Βέροια, μετά την αποχώρηση της οικογένειας Μπίκα!

Μετά την αποχώρηση της οικογένειας Μπίκα, η ανησυχία στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ήταν έκδηλη, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες μόνο αρνητικές δεν είναι για το διοικητικό θέμα που προέκυψε στους «κυανέρυθρους».

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είναι σε θέση να γνωρίζει το kerkidasport.gr η διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ βρίσκεται σε καλό δρόμο και μάλιστα θα προέρχεται… εντός των τειχών της Ημαθίας, κάτι άλλωστε που ήταν και προτεραιότητα της οικογένειας Μπίκα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην πρόεδρος της «Βασίλισσας» Στέφανος Αποστολίδης μαζί με τον τότε στενό του συνεργάτη Νίκο Νούλα, φέρεται να ηγούνται κίνησης Ημαθιωτών επιχειρηματιών, στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων και μέλη που βρισκόταν στην διοίκηση της ομάδας την πρώτη χρονιά της «αναγέννησής» της (2018-2019), ενώ χορηγικά θα υποστηρίζει και η οικογένεια Μπίκα, όπως άλλωστε ανέφερε στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο Αχιλλέας Μπίκας.

Κάποια από τα ονόματά τους έπεσαν στο τραπέζι, είναι των Βασίλη Νικολόπουλου, Αφων Κουτόβα, Γιάννη Γαλίκα, Γιάννη Σισμανίδη, Δημήτρη Μπιτέρνα, Στέλιου Μεϊμαρίδη, Γιάννη Ασλανίδη και Τάσου Γιάγκογλου. Επικεφαλής του νέου Δ.Σ. όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα είναι κάποιος επιχειρηματίας, με επικρατέστερο τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΒ Στέργιο Διαμάντη.

Επίσης, θα έχει συμμετοχή και ο απλός φίλαθλος κόσμος τη «Βασίλισσας», είτε με την αγορά μετοχών, είτε μέσω χορηγιών, είτε με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Όλα θα είναι έτοιμα μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, οπότε και τυπικά εκπνέει η προθεσμία που έδωσε η οικογένεια Μπίκα προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Υπάρχουν κάποιες προτάσεις από επιχειρηματίες εκτός Ημαθίας, ωστόσο φαίνεται πως θα προτιμηθεί η λύση εντός των τειχών του νομού και θα ακολουθηθεί έτσι η πετυχημένη συνταγή της πρώτης περιόδου της «αναγέννησης» της ομάδας.

Πηγή: kerkidasport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις