Τίμησε Μυριντζή η ΕΟΚ – Η “συμβολική” βράβευσή του από τον Δήμο Ντικούδη

Τον σπουδαίο Βολιώτη τεχνικό, με μακρόχρονη σταδιοδρομία στα μπασκετικά δρώμενα της χώρας, Αντώνη Μυριντζή, για την προσφορά του στην ελληνική καλαθοσφαίριση, βράβευσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, το μεσημέρι της Κυριακής (3/7), στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Παίδων, ο οποίος διεξήχθη στην Καρδίτσα.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΚ και παλαίμαχο διεθνή καλαθοσφαιριστή, Δήμο Ντικούδη, σε μία “συμβολική” κίνηση, καθώς ο παλαίμαχος παίκτης, ο οποίος κατάγεται από τη Λάρισα, κλήθηκε, για πρώτη φορά, στη Μεικτή Θεσσαλίας, ως νεαρός κι ανερχόμενος τότε, από τον κ. Μυριντζή που τότε ήταν προπονητής της!

Αξίζει να σημειωθεί πως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο κ. Μυριντζής ασχολείται με τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Βόλου, στις οποίες θα συνεργαστεί με τον Νίκο Μπουντούρη, ενώ είναι και υπεύθυνος της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιονίκη Βόλου, η οποία διαθέτει δική της Ακαδημία και ανδρικό τμήμα στις τοπικές ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις