Χωρίς τρεις με Φαρκαδόνα

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμάζεται η Νίκη Βόλου για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕ Φαρκαδόνας. Το ξεκούραστο τρίποντο με τον Φωκικό και το διήμερο ρεπό έδωσαν την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές της ομάδας να αποφορτιστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια και να επανέλθουν πιο «φρέσκοι» και με περισσότερη ενέργεια στις προπονήσεις.

Το χάλι της Football League δίνει κίνητρο

Η Νίκη δεν έχει ξεμείνει από στόχους καθώς θέλει να μαζέψει όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς ως το τέλος του πρωταθλήματος ώστε να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα να πλησιάσει και γιατί όχι να πιάσει την κορυφή. Μπορεί οι πιθανότητες να μην είναι με το μέρος των κυανόλευκων, όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν η επόμενη αγωνιστική χρονιά θα βρει την προβληματική FootballLeague ως έχει. Στις δύο αποχωρήσεις (Ολυμπιακός Β., Εργοτέλης) δεν αποκλείεται να προστεθούν κι άλλες, με αποτέλεσμα η σκέψη για ημιεπαγγελματική κατηγορία δύο ομίλων να έρχεται όλο και πιο κοντά στην υλοποίησή της. Σε μία τέτοια περίπτωση τίθεται αμέσως θέμα για τον αριθμό ομάδων που θα ανέβουν από τη Γ’ Εθνική καθώς όμιλος εννέα ομάδων δεν μπορεί να υπάρξει. Βέβαια, στις λίγες πιθανότητες που συγκεντρώνει αυτό το σενάριο, θα πρέπει να προσθέσουμε την παράμετρο της εκκαθάρισης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, η οποία είναι απαραίτητο να αρχίσει και να ολοκληρωθεί ώστε να μην αποτελέσει τροχοπέδη σε οποιαδήποτε ευνοϊκή συγκυρία προκύψει.

Χωρίς τρεις με Φαρκαδόνα

Στο αγωνιστικό μέρος ο Κώστας Βελιτζέλος καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με την Φαρκαδόνα μην υπολογίζοντας τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Χρήστος Ελευθεριάδης και ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα καθώς αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς, όμως, έτσι κι αλλιώς, θα απουσίαζαν από το κυριακάτικο ματς λόγω συμπλήρωσης καρτών. Από το προσεχές παιχνίδι θα απουσιάσει και ο Ευθύμης Κοτίτσας που ταλαιπωρείται από μία μικρή θλάση στους κοιλιακούς, που δεν του έχει επιτρέψει να λάβει μέρος στις τελευταίες προπονήσεις. Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα με πρωινή προπόνηση.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις