Γιορτάζει τα 30 χρόνια με άνοδο ο Ίωνας

Τριάντα χρόνια ζωής συμπληρώνει φέτος ο Ίωνας, με τον βολιώτικο σύλλογο μπάσκετ να ανεβαίνει στην Α1 ΕΣΚΑΘ, μετά από εξαιρετική παρουσία που είχε όλη τη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Η διοίκηση του συλλόγου, με πρόεδρο τον Νίκο Φαρμάκη, φρόντισε…

…να δημιουργήσει το περασμένο καλοκαίρι μια δυνατή ομάδα με αποκλειστικό στόχο την άνοδο. Ο Ίωνας κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, παρουσιάζοντας σταθερότητα στην απόδοσή του όλη τη χρονιά. Έπαιξε καλό μπάσκετ και εξασφάλισε απόλυτα δίκαια την άνοδο στην Α1 κατηγορία, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος και πριν την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Φοίβο με 54-46.
Ο Ίωνας σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος -και ενώ απομένει το τελευταίο παιχνίδι με την Ολύμπια- έχει σημειώσει 14 νίκες και ηττήθηκε σε τρία ματς. Μετά από χρόνια παρουσίας στις μικρές κατηγορίες της ΕΣΚΑΘ, ο Ίωνας επανέρχεται δυναμικά στο χώρο του βολιώτικου μπάσκετ, ενώ υπάρχει η υποδομή η ομάδα να έχει ανάλογη παρουσία και τη νέα χρονιά, σ’ ένα πιο απαιτητικό πρωτάθλημα, όπως είναι η Α1 ΕΣΚΑΘ.
Το ερχόμενο Σάββατο 26 Μαρτίου ο Ίωνας για την τελευταία αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑΘ υποδέχεται στις 19.30 στο κλειστό του ΕΑΚ την Ολύμπια, σ’ ένα παιχνίδι γιορτή, όπου διοίκηση, τεχνική ηγεσία, καλαθοσφαιριστές και οι φίλοι της ομάδας θα πανηγυρίσουν την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΘ.
Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τους φίλους του Ίωνα και του μπάσκετ να δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι και να λάβουν μέρος στη γιορτή του Ίωνα, με αφορμή και της συμπλήρωσης των 30 χρόνων από την ίδρυσή του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις