Συνέχεια… της Γ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου με παρέμβαση Ζαχείλα: «Ψάχνει για μ@λ@κες;»

Στο ραδιόφωνο του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM και στην εκπομπή “Clasico” έκανε τηλεφωνική παρέμβαση το μέλος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Βασίλης Ζαχείλας, δίνοντας συνέχεια στα όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΒΟΛΟΣ 98.6 FM και αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Είναι λυπηρό αυτό που ζήσαμε χθες στη Γενική Συνέλευση. Να είναι 50 άτομα τακτοποιημένα που υπέγραψαν στη λίστα και ήταν άλλοι 40 που μπήκαν έτσι μέσα για να κάνουν τζερτζελέ στις κερκίδες. Κάποιοι τζαμπατζήδες όπως μπαίνουν και στα γήπεδα.  Το ίδιο λυπηρό ήταν και πριν λίγες ημέρες στα γενέθλια του Ολυμπιακού Βόλου στο ΝΟΒ, που έγραφαν κάποιες εφημερίδες ότι το ΝΟΒ είναι μικρό για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ μεγάλο για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αυτό το κέντρο το έχω ζήσει πολλές δεκαετίες με 2.000 άτομα μέσα που ήμουν στην κωπηλασία. Κάποιοι δεν βλέπουν ότι ο κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη. Οι χιλιάδες κόσμου που υπήρχαν στον Ολυμπιακό δεν νομίζω να έχει πάει σε άλλες ομάδες, απλώς έχουν απογοητευτεί κι έχουν γυρίσει την πλάτη με όλα αυτά που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Τα 50-60 άτομα στη γιορτή του Ολυμπιακού, δεν είναι κόσμος αυτός, είναι μια μεγάλη ντροπή».

«Συγκεντρώσαμε 400 χιλιάδες ευρώ για τον Ολυμπιακό Βόλου»

«Εγώ πριν περίπου ενάμισι μήνα «είχα ψαχτεί» και είχα βρει και δυο επιχειρηματίες να βάλουμε λεφτά όλοι μαζί και συγκεντρώσαμε το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ. Στόχος μου ήταν να δώσουμε 50 χιλιάδες ευρώ στο μπάσκετ, στις Ακαδημίες 20 χιλιάδες για να μην πληρώνουν οι γονείς συνδρομές. Στόχος μας ήταν να μαζέψουμε όλα τα παιδάκια του Βόλου και να παίξουν δωρεάν στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Γιατί ο κ. Τσεκούρας τον Αύγουστο είχε πει πως υπήρχαν 130 παιδιά και τα διπλασίασε και έγιναν 260. Παραμύθια, ψέματα… δεν υπήρχαν αυτά τα παιδιά.

Και κάποιοι άλλη είχαν πει τον Αύγουστο ότι θα έδιναν δώρο 2.000 φανέλες. Ούτε μανίκι δεν έδωσαν. Τα υπόλοιπα χρήματα θα τα βάζαμε στο ποδόσφαιρο. Σε μια συζήτηση που είχα κάνει – δεν αποκάλυψα χθες το όνομα – γιατί ήθελα να μιλήσω με τον ίδιο σήμερα το πρωί και μου έδωσε το ΟΚ, με τον κ. Καρακάνα, είπα να ενημερώσει τον φίλο του τον κ. Τσεκούρα που κάνουν παρέα, τον έχει σαν ψυχοπαίδι, μαζί του τον κουβαλάει συνέχεια, ότι θέλω να αναλάβω εγώ, έχω βρει τα λεφτά και να φύγουν απ’ τη μέση. Μίλησαν δεν ξέρω τι έκαναν και μου λέει ο κ. Καρακάνας, να έρθει ο Βασίλης να πάρει το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν έχω κάποιο πρόβλημα όμως να πάρουμε μια εγγύηση 100.000 ευρώ όταν θα φύγει για να μην αφήσει χρέη. Δεν ήθελε όμως να καταλάβει πως εγώ ήθελα να φύγουν όλοι, να αναλάβω όλα τα τμήματα. Δεν ήθελε να το καταλάβει αυτό. Σε ερώτηση που το έκανα χθες τον ίδιο του λέω πόσα χρήματα θα βάλεις φέτος εσύ; Μου απάντησε εγώ δεν έχω για να βάλω. Άραγε ψάχνει για μαλάκες; Να βάζουν τα λεφτάκια τους και να κάνεις εσύ διαχείριση; Εγώ δεν είμαι μαλάκας».

«Τα τείχη έπεσαν από μέσα»

«Για το θέμα του Τσιμπανάκου. Κάποιοι είπαν πολλές κουβέντες. Έξι χρόνια περίπου που είναι ο Τσιμπανάκος στην ομάδα, από τη μέρα που ήρθε μέχρι τον Μάιο που έφυγε… Δεν γνώριζαν ποιος είναι ο Τσιμπανάκος όλα αυτά τα χρόνια; Μπορεί ο ίδιος να μην είχε λεφτά, έκοβε τον λαιμό του, πήγαινε δεξιά αριστερά, έβρισκε λεφτά και την έτρεχε την ομάδα. Την ανέβασε κατηγορίες, τυχαίνουν κι αυτά να πέσει… Δεν κράτησε ζωντανό τον Ολυμπιακό Βόλου όλα αυτά τα χρόνια; Και απέναντι σε όλους και σε όλα; Άφησε ένα αθλητικό κέντρο; Οι άλλοι που πέρασαν απ’ τον Ολυμπιακό όλα αυτά τα χρόνια, και επί εποχές ΠΑΣΟΚ με σακούλες από δημόσιο χρήμα, άφησαν κάτι στην ομάδα μας;  Ή πούλησαν στην Άλλη Μεριά και το γήπεδο στον κ. Κοντορίζο. Αυτά τα χρόνια που είσαι δίπλα κ. Πέγιο στον κ. Τσιμπανάκο   ξόδεψε αρκετά λεφτά, ειδικά με τον covid που δεν είχε έσοδα; Και κάτι άλλο που συνέβη επί εποχή Αμανατίδη με τεχνικό διευθυντή τον κ. Μακρή. Γνωρίζεις κ. Πέγιο ότι ο κ. Τσεκούρας ζήτησε 17 ευρώ από κάποια νερά; Ίσως να μην τα γνωρίζεις. Μετά από τόσα χρόνια ο Τσιμπανάκος έγινε πιστολέρο,  έγινε Αλ Καπόνε κλπ; Δεν προσπάθησε μέχρι τον τελευταίο αγώνα – έδινε πριμ 30.000 ευρώ απ’ ότι ξέρω – για να φέρει θετικά αποτελέσματα στα τρία τελευταία παιχνίδια και να παραμείνει στην κατηγορία; Κατά την προσωπική μου άποψη φέτος τα τείχη έπεσαν από μέσα».

«Να έρθουν να τους δείξω ποια είναι τα τσιράκια»

«Μετά απ’ όλα αυτά που συνέβησαν χθες, κάποιοι Malavetas και τους προκαλώ όλους αυτούς να βγαίνουν στα μέσα ενημέρωσης με αληθινό προφίλ αν έχουν α@#%α, να έρθουν όλοι έξω απ’ το γυμναστήριό μου κι εγώ μόνος να τους δείξω εγώ ποια είναι τα τσιράκια. Τους προκαλώ όλους, δεν φοβάμαι κανέναν. Με αποκάλεσαν «τσιράκι του χοντρού»; Άλλα είναι τα τσιράκια που αλλάζουν ομάδες και διαφημίζουν φανέλες δεξιά κι αριστερά για συμφέροντα. Εγώ κ. Πέγιο δεν είμαι τσιράκι. Γεννήθηκα Ολυμπιακός Βόλου, δεν έγινα στην πορεία και θα πεθάνω Ολυμπιακός. Ξεκαθάρισα τη θέση μου δημόσια. Ότι δηλαδή στηρίζω τον Δήμαρχο για τα έργα και την αποτελεσματικότητά του. Πήγα απέναντι στην Δημοτική Αρχή, κατέβηκα στις εκλογές με την κα. Καπούλα για τον Ολυμπιακό μας. Εγώ αυτό τον άνθρωπο ούτε που την χώνευα. Κατέβηκα μόνο για τον Ολυμπιακό, παρόλο που η οικογένειά μου δεν συμφωνούσε».

«Συμφωνώ απόλυτα με το να πάρει πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου ως έδρα του το ΕΑΚ.  Ποιος δεν θέλει να πάει σπίτι του;»

«Θα κρατήσω λογαριασμό για τα Χριστούγεννα»

«Επειδή λοιπόν αγαπώ τον Ολυμπιακό Βόλου και για να μην μακρηγορούμε άλλο δεν θα δημιουργήσω ούτε ταραχή στον Ολυμπιακό, ούτε ρήγμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα τραβηχτώ όπως έκανα και τον Αύγουστο στις εκλογές για να μην δημιουργήσω πρόβλημα.

Καλή συνέχεια λοιπόν στον Ερασιτέχνη που έχει βρει τις λύσεις σε όλους τους τομείς. Εγώ θα βρίσκομαι πάντα στην κερκίδα σε όποια κατηγορία κι αν είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, με ένα διαρκείας. Από εκεί και πέρα θα κρατήσω τον λογαριασμό για τα Χριστούγεννα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις