Η Κηφισιά βλέπει το ποδόσφαιρο …αλλιώς

Τη διαφορετική της φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο τονίζει σε ανακοίνωσή της η ομάδα της Κηφισιάς

Το μήνυμα της ΠΑΕ:

Το ποδόσφαιρο αλλιώς…

Η Κηφισιά είναι ένας αθλητικός οργανισμός που έχει ως στόχο την κορυφή. Όπου κι αν βρίσκεται. Πρόκειται για έναν σύλλογο που έχει μάθει να λειτουργεί σε απολύτως επαγγελματικά πρότυπα, παρέχοντας στους αθλητές του ό,τι χρειάζονται προκειμένου να προσφέρουν στο απόλυτο των δυνατοτήτων τους. Με συνεχόμενα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια μάλιστα, η Κηφισιά κέρδισε την άνοδο για τις επαγγελματικές κατηγορίες (για πρώτη φορά στην ιστορία της), ούσα πλέον σε θέση να αντιμετωπίζει ιστορικούς συλλόγους της χώρας, αποδεικνύοντας παράλληλα πως έχει τις βάσεις και τα φόντα να φτάσει ακόμη ψηλότερα.

Ταυτόχρονα όμως, δίνει εξέχοντα ρόλο σε οτιδήποτε αφορά στην παραγωγική διαδικασία. Τα περισσότερα από 400 παιδιά που φιλοξενούνται στην Ακαδημία του συλλόγου δεν είναι μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον του συλλόγου. Γι αυτό, η έμφαση που δίνεται σε κάθε ένα από τα παιδιά που προπονούνται μαζί μας δεν περιορίζεται μόνο στο αθλητικό κομμάτι. Αντίθετα, έχει να κάνει κυρίως με το ήθος και την ευγενή άμιλλα, προκειμένου να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου αποτελείται άλλωστε από ανθρώπους που έχουν γεννηθεί, μεγαλώσει και γαλουχηθεί αθλητικά στην Κηφισιά. Αυτό από μόνο του δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο αίσθημα ευθύνης για το “χτίσιμο” της επόμενης ημέρας του συλλόγου.

Η Κηφισιά έχει μεγαλώσει, αλλά αυτό δεν (της) αρκεί. Θέλει να κατακτήσει ακόμη περισσότερες κορυφές και να παρουσιάσει σε όλη την Ελλάδα τη δική της ρομαντική πρόταση για το ποδόσφαιρο. Γιατί πάνω απ όλα ο αθλητισμός είναι απόλαυση. Κι εμείς στην Κηφισιά βλέπουμε το ποδόσφαιρο αλλιώς…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις