Νικολαΐδης και Σκέμπι, ξεχώρισαν στην αναμέτρηση με Αγ. Παρασκευή…

Για πολλούς η Σκιάθος κάνει μια εντυπωσιακή πορεία τη φετινή χρονιά, πολύ δε περισσότερο αν συνυπολογίσουμε ότι η ομάδα ξεκίνησε με πολλά προβλήματα και κανείς δεν ήξερε αν θα κατάφερνε να συμμετάσχει στο φετινό πρωτάθλημα…

Παρόλα αυτά η εικόνα είναι εντυπωσιακή, τόσο βάση αποτελεσμάτων, όσο και με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί η ομάδα τόσο εντός, όσο κι εκτός νησιού.
Στον αγώνα της Κυριακής όπου οι Σκιαθίτες επικράτησαν στην Αγ. Παρασκευή επί της ομώνυμης ομάδας με 2-0, το σύνολο του Βασίλη Μυγδαλάκη είχε εξαιρετική αγωνιστική παρουσία. Εμφάνιση μεστή, με ρόλους παικτών διακριτούς μέσα στο παιχνίδι, τρόπος ανάπτυξης και κινήσεις δουλεμένες στην προπόνηση. Η ομάδα της Σκιάθου σου έδινε την εντύπωση ότι προέρχεται από ανώτερη κατηγορία…
Ωστόσο, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δυο παίκτες έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση και συμπτωματικά(;) ήταν οι παίκτες που βρισκόταν στην βάση και την κορυφή της ομάδας.


Από τη μια πρόκειται για τον Γκέντιαν Σκέμπι, με τη γνωστή εκτελεστική δεινότητα στο σκοράρισμα. Με τρία τετ α τετ , στο τελευταίο παιχνίδι, ενεργώντας αστραπιαία σκόραρε δυο φορές. Παίκτης που όλα αυτά τα χρόνια έχει αφήσει το στίγμα του το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας κι ανεξαιρέτως θεωρείται ένα από τα πλέον χαρισματικά σέντερ-φορ που αγωνίζονται στα γήπεδα της Μαγνησίας.


Από την άλλη, ο «φύλακας άγγελος» της εστίας της Σκιάθου, ο 27χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Νικολαΐδης, στο παιχνίδι με την Αγ. Παρασκευή άφησε άφωνους όσους παρακολούθησαν τον αγώνα, με τις επεμβάσεις του. Ιδιαίτερα όταν απογειώθηκε στο «παραθυράκι» της εστίας του αποσοβώντας σίγουρο γκολ, ήταν μια χαρακτηριστική φάση στην οποία μετέτρεψε τους επερχόμενους πανηγυρισμούς των αντιπάλων του για γκολ, σε χειροκρότημα για την απόκρουσή του!

Επιπλέον, με πλούσια εμπειρία και σε άλλες κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Τρίκαλα, Καλλιθέα, Παναργειακό, Aναγέννηση Άρτας, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Δ’ εθνική ή Εθνική Ερασιτεχνική όπως αποκαλείται σήμερα, έχει το χάρισμα να κατευθύνει με ηρεμία και σιγουριά όλη την ομάδα, «τοποθετώντας» τους συμπαίκτες του στις σωστές θέσεις και αναλύοντας στην διάρκεια του παιχνιδιού ακόμη και χαρακτηριστικά των αντιπάλων τους, που καλούνται να μαρκάρουν!


Όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται, τον έχουν απολαύσει…

 Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις