Μουρτζίνος: «Έμμεση και άμεση απειλή το “σιδερικό΄”»

Η επεισοδιακή συνέντευξη του Βασίλη Ζαχείλα προκάλεσε την εκ νέου αντίδραση του Γ.Γ. του Ολυμπιακού Βόλου, που παρενέβη τηλεφωνικά στον ΒΟΛΟΣ 98.6 FM και στην εκπομπή CLASICO, τονίζοντας πως το “σιδερικό” που εμφανίστηκε το εκλαμβάνει ως έμμεση ή άμεση απειλή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μουρτζίνος στο CLASICO (απόδοση goalpost.gr):

«Δεν θέλω να δώσω συνέχεια στη συζήτησή μου με τον κ. Ζαχείλα, τον οποίο εγώ αποκάλεσα κύριο, φίλο και αναγνώρισα τα ολυμπιακά του αισθήματα κατά τη διάρκεια της χθεσινής μου παρέμβασης. Αντί αυτών εισέπραξα ύβρεις σήμερα που φυσικά η καλλιέργειά μου, η οικογένειά μου και η παράδοσή μου, δεν μου επιτρέπουν να μιλήσω στο ίδιο επίπεδο.

Το μόνο που θέλω να πω ότι αυτό που κυκλοφόρησε μαζί με την τσαντούλα του, το θεωρώ και το εκλαμβάνω ως προσωπική απειλή για την ακεραιότητά μου. Δεν είναι τυχαίο να έρχεσαι σε μία εκπομπή και να κουβαλάς χρήματα, τα οποία μαζί έχουν και το λεγόμενο “σιδερικό”. Όταν απευθύνεται σε μένα και έχει τέτοια «εργαλεία» μαζί του το θεωρώ ως έμμεση και άμεση απειλή και το θέτω στη διάθεση των αρχών αυτό το στοιχείο».

«Να ηρεμήσουν τα πράγματα»

«Σχετικά με την παρέμβαση μου τη χθεσινή ο φίλος μου ο Βασίλης δεν κατάλαβε κάποια πράγματα και έλεγε τα δικά του. Να δώσω λοιπόν κάποιες διευκρινήσεις ξεκινώντας απ’ το πιο βασικό που είναι το θέμα των χρημάτων. Αυτό που είπα χθες είναι πως η διαδικασία για να γίνει μια πρόταση μέσω εξωθεσμικών παραγόντων του Ολυμπιακού – και αναφέρθηκε ένα όνομα – δεν είναι σωστή η διαδικασία. Και εννοούσα ότι κι εγώ έχω χρήματα, οποιοσδήποτε μπορεί να πει πως έχει χρήματα, αλλά για να μπορέσει να αποδείξει το βάρος και το κύρος της πρότασής του, το φυσιολογικό θα ήταν να έρθει στο Διοικητικό Συμβούλιο και να κάνει μια ολοκληρωμένη πρόταση κι αν είναι κάτι σωστό οπωσδήποτε θα το συζητούσαμε. Δεν τον ειρωνεύτηκε κανείς για την περιουσιακή του κατάσταση, ούτε αν έχει ή δεν έχει τα χρήματα.

Σε κάθε περίπτωση τα “χθεσινός” κλπ είναι χαρακτηρισμοί που δεν ταιριάζουν σε έναν άνθρωπο ο οποίος μάλιστα ήθελε να ασχοληθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου. Εγώ παρά τις ύβρεις που δέχθηκα ως Γενικός Γραμματέας του Ολυμπιακού Βόλου καλώ όλους σε συστράτευση. Με το Βασίλη Ζαχείλα ξέρω ότι αυτά ξεπερνούνται. Θα παρακαλούσα λίγο να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Αν κάποιος έχει μια πραγματική πρόταση και μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Βασίλης Ζαχείλας να έρθει να την καταθέσει και να συζητήσουμε, αλλά όχι με τους όρους να φύγουν αυτοί ή οι άλλοι. Γιατί όταν ο κ. Ζαχείλας διεκδικούσε στις προηγούμενες εκλογές τον θώκο του Προέδρου – πριν αποφασίσει να μην κατέβει – άλλη γνώμη είχε για τον υποφαινόμενο την οποία την έχει πει σε πολύ κόσμο. Σε κάθε περίπτωση δεν θέτω την προσωπικότητά μου στην κρίση του κυρίου Ζαχείλα και του οποιουδήποτε που χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις