Βόλος: Η κρούση του ΑΠΟΕΛ για Φεράρι – Οι απαιτήσεις του Βόλου

Βόλος και ΑΠΟΕΛ βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τον Φράνκο Φεράρι.

Τρίτη και φαρμακερή; Δύο φορές έφτασε ο Φράνκο Φεράρι μία ανάσα από τη μεταγραφή, αλλά δεν τα κατάφερε. Τώρα ο Βόλος είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ΑΠΟΕΛ.

Ιανουάριο του 2021 ήταν ο ΠΑΟΚ εκείνος που ασχολήθηκε μαζί του και στο φινάλε έκανε πίσω. Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός τον ήθελε, αλλά ο Βόλος δεν μπορούσε έγκαιρα να βρει τον αντικαταστάτη του. Μόλις ναυάγησε και εκείνη η μεταγραφή, ο Φεράρι είχε ρίξει το «καρφί» του, αφού η απογοήτευση που είχε, δεν κρυβόταν.

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2023 με ρήτρα στις 350.000 ευρώ, αλλά εξ αρχής αυτό το ποσό δεδομένα δεν υπήρχε περίπτωση να το δώσει κάποιος. Αντιθέτως, προς το φινάλε της προηγούμενης σεζόν εκείνο που λεγόταν από τους Θεσσαλούς ήταν πως με 200.000 ευρώ, όποιος ήθελε, θα τον έπαιρνε.

Σε καμία περίπτωση δεν φτάνει τόσο ψηλά ο ΑΠΟΕΛ. Κάποιες πληροφορίες λένε ότι ούτε τα μισά δεν δίνουν οι Κύπριοι. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με τον παίκτη να έχει εκφράσει την επιθυμία του να αλλάξει παραστάσεις.

Ο Αργεντινός εδώ και καιρό το είχε πάρει απόφαση να φύγει. Γι’ αυτό, άλλωστε, μιλούσε και με διαφορετικούς ατζέντηδες για να του βρουν ομάδα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει κάνει την κίνησή του, το συμβόλαιο του παίκτη δεν αποτελεί πρόβλημα και εκείνο που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με τους «κυανέρυθρους».

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις