Συνελήφθη ο Βασίλης Ζαχείλας για το “σιδερικό” στο στούντιο του ΒΟΛΟΣ 98.6 (vid)

cof

Συνέχεια είχαν τα όσα συνέβησαν στο στούντιο του ΒΟΛΟΣ 98.6 FM, όταν ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Ολυμπιακού Βόλου θέλησε να αποδείξει ότι τα λεφτά της πρότασης του για την ανάληψη της διοίκησης του Ερασιτέχνη υπάρχουν.

Ο ένθερμος υποστηρικτής των ερυθρολεύκων είχε αναφέρει στη Γενική Συνέλευση πως διαθέτει 400 χιλιάδες ευρώ για τον Ολυμπιακό Βόλου, αρκεί να παραιτούνταν η διοίκηση και να αναλάβει αυτός και μία ομάδα ανθρώπων που βάζουν τα χρήματα. Τα χρήματα αμφισβητήθηκαν πως υπάρχουν και ο Βασίλης Ζαχείλας επέλεξε να τα εμφανίσει στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού Βόλος 98.6 FM κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή CLASICO.

Στο τέλος της συνέντευξης ο ένας εκ των παραγωγών της εκπομπής, Δημήτρης Πέγιος, με χιουμοριστική διάθεση προθυμοποιήθηκε να συνοδέψει τον κ. Ζαχείλα, λόγω των πολλών χρημάτων που είχε στην τσάντα, με τον καλεσμένα να απαντά πως δεν χρειάζεται προστασία καθώς έχει μεριμνήσει γι’ αυτό, επιδεικνύοντας ένα πιστόλι. Μετά τον ντόρο που ξέσπασε, ο Βασίλης Ζαχείλας διευκρίνισε πως το πιστόλι ήταν ψεύτικο.

Η εκπομπή μεταδίδεται και live streaming, οπότε το βίντεο αποτέλεσε τον λόγο που ο Εισαγγελέας διέταξε τη σύλληψη του Βασίλη Ζαχείλα. Ο δημοτικός σύμβουλος συνελήφθη χθες το απόγευμα, κρατήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου και σήμερα θα περάσει την πόρτα των δικαστηρίων.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις