Ακαδημία Στίβου Νίκης Βόλου: Σε εορταστικό κλίμα οι αγώνες λήξης της σεζόν (pics)


Μοιράσου το άρθρο

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, οι αγώνες λήξης της φετινής χρονιάς για τις Ακαδημίες Στίβου του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”.

Γονείς και φίλοι γέμισαν από νωρίς τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, προκειμένου να εμψυχώσουν και να χειροκροτήσουν τους λιλιπούτειους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες.

Με την παρουσία όλων των προπονητών του στίβου και πολλών ακόμη εθελοντών, οι οποίοι συνεργάστηκαν για την άψογη οργάνωση των αγώνων, τα παιδιά ξεκίνησαν τις απαραίτητες ασκήσεις για προθέρμανση κι αφού χωρίστηκαν σε ομάδες αγωνίστηκαν στους αγώνες kidsathletics.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με ένα όμορφο ομαδικό παιχνίδι και χορό από όλους τους αθλητές/τριες και προπονητές.

Στο τέλος των αγώνων απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους αθλητές/τριες για την αγωνιστική τους προσπάθεια, καθώς αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η διασκέδαση των παιδιών, η ομαδικότητα και κοινωνικοποίηση τους μέσα από τον αθλητισμό.
Η όμορφη αυτή γιορτή αποτελεί το επιστέγασμα της ακούραστης και γεμάτης αγάπης προσπάθειας των προπονητών των ακαδημιών μας, Ελένης Σκουργιά, Βάσως Κολλυμένου, Δήμητρας Αηδονίδου και Ηλιάνας Σταυρουλάκη.

Πολύτιμη επίσης και σημαντική ήταν η βοήθεια των εθελοντών που συνεισέφεραν στη διεξαγωγή των αγωνισμάτων.

Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές στίβου και τις οικογένειες τους, τους προπονητές, τους εθελοντές και το πλήθος κόσμου που τίμησε με την παρουσία του τη γιορτή και ευχόμαστε σε όλους ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τη νέα αθλητική σεζόν από τον Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις