Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε και ο Ιούλιος για τον ΣΔΥ Βόλου

Με έξι αγώνες εκ των οποίων τουλάχιστον οι δύο ιδιαίτερα απαιτητικοί και πολύωροι, με διακρίσεις που έφτασαν μέχρι και σε πρωτιά, σε τρία διαφορετικά αθλήματα ξεκίνησαν τον Ιούλιο οι αθλητές του ΣΔΥ Βόλου αγωνιζόμενοι σε Όλυμπο, Λειβαδιά, Μαμαλή, Βαμβακού, Πευκί, ακόμη και στη Φινλανδία. Παράλληλα και ενόψει της λήξης των εγγραφών για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας έγινε ο πρώτος απολογισμός των συμμετοχών, που θα οδηγήσουν σε νέο ρεκόρ για την αποστολή του συλλόγου. Πιο αναλυτικά :

Στον πιο επίπονο αγώνα του Ολύμπου, τον Olympus Mythical Trail έτρεξαν 115 δρομείς, με τους 84 να φτάνουν στον τερματισμό, οι περισσότεροι από τους οποίους να ξεπερνούν το 24ωρο. Η εκκίνηση δόθηκε στις 20.00 της Παρασκευής, και το χρονικό όριο τερματισμού ήταν στις 32 ώρες, ως τις 4.00 το πρωί της Κυριακής. Η απόσταση ήταν 101,4 χιλιόμετρα με 7.025μ υψομετρική, ενώ το μέγιστο υψόμετρο που φτάνει η διαδρομή είναι τα 2.905 μέτρα. Ο Θανάσης Αλεξίου τερμάτισε στην 35η θέση με χρόνο 24 ώρες 57:51. 49ος ακολούθησε ο Κώστας Αγλαΐνης με 26 ώρες 11:23.

Στη Μαμαλή Βερδικούσιας Λάρισας έγινε το πρωί του Σαββάτου το Mamali Trail Run 2022. Στα 16 χιλιόμετρα τερμάτισε στη 13η θέση ο Χρήστος Βαλιάντζας με 1:46:19. 15ος ακολούθησε ο Νίκος Βαούτης με 1:47:34, και 20ος ο Γιάννης Παπαδόπουλος 1:52:39. Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων από τον ΣΔΥ Βόλου έτρεξαν : 17η στις γυναίκες Κάλλη Σαράφη 58:27, 65ος Γιάννης Βαλιάντζας 58:33. Αγωνίστηκαν 88 δρομείς στα 16χλμ, και 114 στα 5 χιλιόμετρα.

Το βράδυ του Σαββάτου σειρά πήρε στη Λειβαδιά ο 1ος Νυχτερινός αγώνας Livadia night run 10 χιλιομέτρων, με τη Βάνα Σπύρου να πετυχαίνει ακόμη μία σημαντική διάκριση, καθώς αναδείχθηκε νικήτρια στη γενική κατάταξη γυναικών με χρόνο 49:39. Βραβεύτηκε επίσης και ως 1η και στην ηλικιακή κατηγορία. Στα 5 χιλιόμετρα τερμάτισε 7ος ο Νίκος Σκούταρης με 18:55.

Την επόμενη ημέρα ο Νίκος Σκούταρης έτρεξε και στο Vamvakou Mountain Run που έγινε στις πλαγιές του Λακωνικού Πάρνωνα με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το χωριό της Βαμβακούς Λακωνίας. Τερμάτισε τα 7 χιλιόμετρα σε 54:44.

Την Σαββατοκύριακο έγινε επίσης ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης ο οποίος αποτελεί την αναβίωση, ύστερα από 2.500 χρόνια, της αυθεντικής μαραθώνιας κολυμβητικής διαδρομής. Περιλαμβάνει διάφορες αποστάσεις κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης και αποτελεί διοργάνωση του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού με επίκεντρο το Πευκί Ευβοίας. Ο αγώνας παρέχει τη δυνατότητα στους σύγχρονους κολυμβητές να μιμηθούν το ιστορικό κατόρθωμα του Σκυλλία και της Ύδνας, κολυμπώντας πάνω από τα ναυάγια της ιστορικής ναυμαχίας του Αρτεμισίου. Στον αγώνα των 1.500 μέτρων που έγινε την Κυριακή, ο Γιάννης Μελαχροινάκης ο οποίος συμμετείχε με την αποστολή της Νίκης Βόλου, αγωνίστηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά και κατέλαβε την 13η θέση μεταξύ των 61 αθλητών στα 1.500 μέτρα, με χρόνο 34:10.

Στο Λάχτι της Φινλανδίας έγινε το IM 70.3 Lahti & IM 70.3 Sandnes 2022, αγώνας half ironman με 1.900 μέτρα κολύμβηση, 90χλμ ποδήλατο, Ημιμαραθώνιο τρέξιμο. Ο Χαράλαμπος Μάνδρος, γιατρός επικεφαλής των Κλινικών COVID του Νοσοκομείου Βόλου αθλητής μέλος του ΣΔΥ Βόλου και του Great, μετείχε με την αποστολή του Great και τερμάτισε τον αγώνα σε 7 ώρες 25:56.

39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας

Στις 12-13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, και ο ΣΔΥ Βόλου θα συμμετέχει στον αγώνα κάνοντας νέο ρεκόρ συμμετοχών. Ήδη 123 μέλη του έχουν γραφτεί ομαδικά, και αρκετοί ακόμη ατομικά. Την Τετάρτη 13 Ιουλίου θα ολοκληρωθούν οι εγγραφές, και την επόμενη ημέρα ο σύλλογος θα στείλει στη διοργάνωση τη λίστα συμμετοχών και το ποσό συμμετοχής. Ο ΣΔΥΒ δημοσιεύει παρακάτω την λίστα των 123 ως τώρα ομαδικών εγγραφών όπως έχει διαμορφωθεί ως την Πέμπτη 7 Ιουλίου, ώστε οι δρομείς του συλλόγου να τσεκάρουν για την περίπτωση που υπάρχει κάποιο τυχόν λάθος.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου από ώρα 20.00 ως 21.00 θα γίνουν νέες εγγραφές στη συνάντηση που γίνεται όπως πάντα κάθε Τετάρτη αυτές τις ώρες στο στάδιο ΕΑΚ Βόλου, ενώ εναλλακτικά όποιος θέλει ως τότε μπορεί να γράφεται μέσω της σελίδας του συλλόγου ή με επικοινωνία στο μέιλ του συλλόγου [email protected], ή τηλεφωνικά με τον Κώστα Παλάντζα στο 6993953012.

Μετά τη λήξη των εγγραφών θα τηρείται λίστα επιλαχόντων. Κρατήσεις θα γίνονται επίσης πάντα για το λεωφορείο και για το ξενοδοχείο, μέχρι τη συμπλήρωση των θέσεων.

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Αγλαΐνης Κώστας
Αλεξανδρής Αντώνης
Βίγκλας Λίνος
Γάκης Αντώνης
Γκαβαρδίνας Γιώργος
Γκανάτσιος Γιώργος
Γκινίδης Γιάννης
Δεμιρίδης Αλέξανδρος
Ελευθεράκη Αντωνία
Ζαμπέτογλου Γιώργος
Καζανίδης Γιάννης
Καραπιπέρης Μίλτος
Κοντογιάννης Θανάσης
Κουβλάκης Απόστολος
Κουνέλης Στέφανος
Κυριακόπουλος Δημήτρης
Λουλούδης Αλέξανδρος
Λουλούδης Ζωγράφος
Μακρυγιάννης Ηλίας
Μαλιαχόβας Θωμάς
Μαργαρίτης Θανάσης
Μεγαγιάννης Δημήτρης
Μιχαλόπουλος Μάριος
Μόσιος Νίκος
Μουρογιάννης Στέφανος
Μπαντέλας Ευάγγελος
Μπάρδας Χαράλαμπος
Μπουγάς Θανάσης
Νέος Απόστολος
Οικονόμου Δημήτρης
Παλάντζας Κώστας
Παπαγεωργίου Κώστας
Παπαδόπουλος Γιάννης
Παπαϊωάννου Γιώργος
Παρίσσης Γιώργος
Πραγματευτή Νεραντζούλα
Σιδηρόπουλος Νίκος
Σκορδα Κωνσταντία
Σκοτίδης Κώστας
Σπύρου Βάνα
Σταθούρος Δημήτρης
Σταθούρου Μαρία
Στάνιος Πασχάλης
Στόρτος Θεόδωρος
Τασιά Έλλη
Τζανίδης Ιάκωβος
Τζήμου Αλεξία
Τσώλης Νίκος
Τιμπλαλέξης Βασίλης
Τουρτούρης Παντελής
Τσαμασιώτης Σεραφείμ
Τσαμασιώτης Χρήστος
Τσιγάρας Αλέξανδρος
Τσιρακίδης Χρήστος
Φιλίππου Γιάννης
Χαρντ Κωνσταντίνος
Χατζηευφραιμίδης Κώστας

10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Αγοραστός Χαράλαμπος
Αδάμου Γιάννης
Αλμπανούδης Γιώργος
Αντωνίου Αγγέλα
Αντωνίου Γιώργος
Βαλιάντζας Ζαχαρίας
Βαλιάντζας Χρήστος
Βουρονίκου Κατερίνα
Γιώτας Χαράλαμπος
Ζαβός Χρήστος
Ζαφειρίου Βασίλης
Ζήσης Παντελής
Καβαρατζής Γιώργος
Καλαμάκης Αχιλλέας
Καλλιγάς Γρηγόρης
Καρακώστα Κλεοπάτρα
Καραμανλής Τρύφωνας
Καρανάσιος Γιάννης
Κεραμάρη Παναγιώτα
Κόρμπος Αλέξανδρος
Κοσκινά Βιβή
Κοτσίλιος Δημήτρης
Κούντρα Πέρσα
Κουτσαυτίκης Γιάννης
Κωστή Δήμητρα
Μακεδόνα Βούλα
Μαντζίρης Χαράλαμπος
Μερεντίτης Γιώργος
Μήλιος Νίκος
Μουλά Ελισάβετ
Μουρτζάνου Πηνελόπη
Μπατζιώρας Γιώργος
Μυλωνά Εύη
Νόλης Ηλίας
Παπαχρήστου Ευαγγελία
Πεταλωτής Ντίνος
Πουλούλη Δήμητρα
Putz Κατερίνα
Πριτσάς Λουκάς
Σακαβάρα Χρυσούλα
Σαλαμούρας Αποστόλης
Σαράφη Κάλλη
Σαρρηγιάννης Ηλίας
Τατόλα Κρυσταλία
Τρύφωνος Σπύρος
Τσάγγαρη Κατερίνα
Τσαλόγλου Μιχάλης
Τσιρογιάννη Τόνια
Χαδίνη Μάρω
Χαραλαμπίδου Κεραμάρη Αναστασία
Χαυτούρας Νίκος

5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Άκερμαν Μιχάλης
Αντωνίου Ιωάννης – Νικόλαος
Βαλιάντζας Γιάννης
Βογιαζίδης Νικολός
Καραβά Σένια
Κουτσουμπές Απόστολος
Μανούσου Εμμανουέλα
Ντόβα Ευμορφία
Πασχαλίδου Μαρία
Στάνιος Κυριάκος
Συμεωνίδης Γιάννης
Συμεωνίδης Στράτος
Χαραλαμπίδης Ανέστης
Χαραλαμπίδου Μαρία
Χαχούδης Γιάννης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις