Παραιτήθηκε ο Κούγιας από αντιπρόεδρος της Football League

Την παραίτησή του από την θέση του Α’ αντιπροέδρου της Football League υπέβαλε ο Αλέξης Κούγιας στο ΔΣ της Λίγκας την Τετάρτη (23/03), έπειτα από πρόταση μομφής που κατέθεσαν αρκετές ΠΑΕ. To ΔΣ της Football League ήταν επεισοδιακό, με πρωταγωνιστές να είναι ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας και…

ο εκπρόσωπος του Πανελευσινιακού και δικηγόρος αθλητικού δικαίου, Γιώργος Παναγόπουλος.
Ο κ. Παναγόπουλος εκπροσωπεί πρώην παίκτες των “βυσσινί”, οι οποίοι δικαιώθηκαν από απόφαση του Ειρηνοδικείου στην προσπάθειά τους για διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του κ. Κούγια.
Όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στην αίθουσα από πραγματοποιήθηκε το ΔΣ της Football League, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ φέρεται να επιτέθηκε φραστικά στον κ. Παναγόπουλο και ζήτησε την αποβολή του από τον πρόεδρο της Λίγκας, Σπύρο Καλογιάννη.
Τελικά, ο κ. Παναγόπουλος αποχώρησε από την αίθουσα, ενώ το ίδιο έκαναν και όσοι δικηγόροι ήταν μαζί με εκπροσώπους των ομάδων στο ΔΣ της Football League.
Η σχετική ανακοίνωση:
“Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE παραιτήθηκε ο Α’ Αντιπρόεδρος της διοργανώτριας κος Αλέξιος Κούγιας. Το Δ.Σ. αποφάσισε κατά πλειοψηφία να μην ορίζονται οι αγώνες της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 έως την έκδοση απόφασης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου.
Τέλος, οι ομάδες Νέων των ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ αποβάλλονται από το πρωτάθλημα ΝΕΩΝ FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2015-2016″.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις