«Υπομονή για τα λεφτά από το στοίχημα»


Μοιράσου το άρθρο

Υπομονή συνέστησε ο υφυπουργός αθλητισμού για την καταβολή των χρημάτων από τη φορολόγηση των κερδών του Στοιχήματος.

Οι ομάδες της Super League 2 είναι μερικές από αυτές που περιμένουν να λάβουν τη χρηματοδότηση από τη φορολόγηση των κερδών του Στοιχήματος. Οι διαρκείς αναβολές έχουν προκαλέσει γκρίνια και ο υφυπουργός Λεύτερης Αυγενάκης συνέστησε… υπομονή. Όπως είπε στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου στο Ηράκλειο:

«Όλοι οι εμπλεκόμενοι, Super League, Super League 2, η λίγκα του βόλεϊ και ο ΕΣΑΚΕ είναι ενήμεροι ότι υπήρξε διάταξη μία εβδομάδα πριν του υπουργείου οικονομικών βάσει της οποίας αυξάνεται το ποσό το οποίο προκύπτει μέσα από τη φορολόγηση των κερδών των στοιχηματικών εταιρειών. Θα έχουμε τις επόμενες ημέρες από το υπουργείο, περιμένω κι εγώ πληροφορίες, γιατί αυτοί είναι οι διαχειριστές του ταμείου. Αυτοί έχουν τον μηχανισμό φορολόγησης των στοιχηματικών εταιρειών για να δούμε τι ποσό προκύπτει με τον επιπλέον τρόπο φορολόγησης και να δούμε ποιο είναι το ακριβές ποσό που συγκεντρώνεται.

Ξέρω ότι υπάρχουν γκρίνιες. Δεν είπε κανένας, ούτε έχουμε υπογράψει κανένα συμβόλαιο, πολύ περισσότερο δεν είχαμε καμία προηγούμενη εικόνα λειτουργίας του μηχανισμού αυτού. Για πρώτη φορά λειτούργησε και είναι μόνιμος ο μηχανισμός. Καλό θα είναι να υπάρχει υπομονή. Να μην κάνουμε το εύκολο, με το παραμικρό πετάμε τη μπάλα ή πυροβολούμε το υπουργείο για έναν μηχανισμό που στήθηκε για να βοηθήσει όλο το αθλητικό οικοδόμημα».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις