MONSTERS: «Μια κωμικοτραγική ιστορία φτάνει στο τέλος της»

Σε ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, Σ.Φ. Monsters, αναφέρθηκαν στην αποχώρηση του Αλέξη Κούγια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η πόλη της Λάρισας απέβαλε από τα σπλάχνα της ό,τι πιο σάπιο και διεφθαρμένο είχε γνωρίσει…

Αναλυτικά:

«Μια κωμικοτραγική ιστορία που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια μας και κράτησε για 7 χρόνια φτάνει αισίως στο τέλος της.

Μια ιστορία που είχε, όχι μόνο κεφάλαια πέρα από την πιο νοσηρή φαντασία, αλλά και μία διαρκή μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό.

H συνειδητή, μοναχική αρχικά, αποχή του Σ.Φ. Monsters που ξεκίνησε πριν 6 χρόνια κόντρα σε όλους και όλα, μόνο εύκολη δεν ήταν. Οι πορείες που πραγματοποιήθηκαν, τα υβριστικά συνθήματα, οι προπηλακισμοί, οι δεκάδες λινάτσες και οι συγκρούσεις τόσο με την αστυνομία αλλά και με την ίδια την πόλη (θεσμικά όργανα), μαρτυρούν τα ψυχικά αποθέματα που υπάρχουν αλλά και την ΑΕΛΙΚΗ διαφορετικότητα με ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ. Ποτέ δεν πουλήσαμε την ψυχή μας σε κανένα διάβολο – ή μάλλον σε κανέναν Κούγια – προκειμένου να γίνουμε κάποιοι που δεν είμαστε. Αυτά που αποκομίσαμε, όλο αυτό το δύσκολο για εμάς διάστημα μας έκαναν πιο δυνατούς, το να «απαρνείσαι» αυτό που αγαπάς μόνο και μόνο για να το προστατέψεις σε βγάζει από καλούπια, σε κατατάσσει στους επαναστάτες και τους προασπιστές της ιστορίας.

Η αλληλεγγύη των οπαδών άλλων ομάδων στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια που κάναμε όλο αυτό το διάστημα. Από τα αδέρφια μας στη μακρινή Νυρεμβέργη, μέχρι το Αιγάλεω, την Πάτρα, το Αγρίνιο, τα Γιάννενα, τη Νέα Σμύρνη, την Τρίπολη, τα Τρίκαλα, το Περιστέρι, την Βέροια. Όταν καταστεί αναγκαίο η αλληλεγγύη θα είναι αμοιβαία και σε μεγαλύτερο βαθμό.

Τώρα λοιπόν που ο καθένας έδειξε το αληθινό του προσωπείο και η πόλη της Λάρισας απέβαλε από τα σπλάχνα της ό,τι πιο σάπιο και διεφθαρμένο είχε γνωρίσει, εμείς θα είμαστε εδώ, πιο ΔΥΝΑΤΟΙ από ποτέ, πιο ΑΕΛ από ποτέ, πιο MONSTERS από ποτέ.

-HISTORY MAKERS 1982-»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις