«Το AEL RADIO θα διατηρήσει το όνομά του»

Με μια ολιγόλογη ανακοίνωση η νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως ουδεμία σχέση έχει με το «βυσσινί» ραδιόφωνο, κάνοντας μάλιστα γνωστό πως θα κινήσει τις διαδικασίες για την άρση του δικαιώματος χρήσης του ονόματός της απ’ τη συχνότητα, ιδιοκτησίας του Απόστολου Νταχμίρη.

«Το ραδιόφωνο θα διατηρήσει το όνομά του. Υπάρχουν άλλωστε δεκάδες site με το πρόθεμα ΑΕΛ στον τίτλο τους, όπως υπάρχουν και έγγραφα στην κατοχή μου όσον αφορά στην επωνυμία του ραδιοφωνικού σταθμού. Εκείνο που με προβληματίζει είναι πως κανείς από τους νέους ιδιοκτήτες δεν επικοινώνησε μαζί μου πριν προχωρήσει στην έκδοση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης», ανέφερε μιλώντας στη LarissaPress ο ιδιοκτήτης της συχνότητας, Απόστολος Νταχμίρης.

Ο κ. Νταχμίρης, υπογραμμίζοντας πως η συχνότητα θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της, ξεκαθαρίζει πως θα εξετάσει τα νέα δεδομένα και αναλόγως την εξέλιξη θα απευθυνθεί σε νομικό για τα περαιτέρω.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΛ στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: “Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 07/07/2022, ουδεμία σχέση έχει με την παραγωγή του προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού που εκπέμπει ως AEL RADIO 104.8 κι επιπλέον, έχει κινήσει τις διαδικασίες για την άρση του δικαιώματος χρήσης του ονόματός της απ’ την ανωτέρω συχνότητα, ιδιοκτησίας του κ. Απόστολου Νταχμίρη. Επιπλέον, η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει ότι η σχέση με τους χιλιάδες φιλάθλους της θα σφυρηλατηθεί στο εξής σε άλλα επίπεδα επικοινωνίας”.

ΠΗΓΗ: larissapress. gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις