Θ. Καραγεώργος: Είμαστε στην καλύτερη κατάσταση

Η αυλαία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ πέφτει το προσεχές Σάββατο (26/3), με τον Ολυμπιακό να δίνει το παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον Γ.Σ. Βόλου στις 5.30 μ.μ. στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος». Οι «ερυθρόλευκοι» με νίκη παίρνουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου στη συνέχεια…

…θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Η ομάδα προετοιμάζεται εντατικά υπό τις οδηγίες του Φώνη Μαυρομιχάλη, με τον Ολυμπιακό να προέρχεται από δύο πολύ καλές εμφανίσεις και επιτυχίες επί της Νίκης Βόλου στη Ν. Ιωνία και επί του Γ.Σ. Αλμυρού στο κλειστό του ΕΑΚ.
Ο σούτινγκ γκαρντ του Ολυμπιακού, Θωμάς Καραγεώργος, με δηλώσεις του στη «Θ» TV και στην εκπομπή «Θεσσαλία και ΣΠΟΡ» αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Βόλου τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Οφείλουμε στο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Βόλου να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και από εκεί και πέρα ο καλύτερος θα κερδίσει. Θεωρώ πάρα πολύ δίκαιο άθλημα το μπάσκετ και στο τέλος πιστεύω πως θα είμαστε εμείς που θα βγούμε στα πλέι οφ.
Μετά την ήττα από τον Εθνικό Λάρισας είπαμε όλοι στην ομάδα ότι πρέπει να κάνουμε μία επανεκκίνηση. Ως παρέα που είμαστε στον Ολυμπιακό ξεκινήσαμε στην ουσία από το μηδέν και μέσα από τις προπονήσεις φάνηκε πως μπορούσαμε να επανακάμψουμε και να διεκδικήσουμε την είσοδο στα πλέι οφ. Πιστεύω, πως αυτή τη στιγμή είμαστε στην καλύτερη κατάσταση στην οποία θα μπορούσαμε να είμαστε.
Το μυαλό όλων στην ομάδα, παικτών, προπονητών, είναι αποκλειστικά στραμμένο στο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Βόλου και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο, από το να πάρουμε τη νίκη.
Είναι πάρα πολύ ωραίο για μια ομάδα να έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της. Οι παίκτες Παίρνουν δύναμη από τον κόσμο. Πιστεύω ως σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού την παρουσία του κόσμου. Περιμένουμε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να έρθουν στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις