Προγνωστικά Στοιχήματος: Από τη Λίμα έως το Κράσνονταρ!

Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων πρωταγωνιστούν στο κουπόνι της Πέμπτης και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει έναν αγώνα από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της ζώνης της Νότιας Αμερικής. Παράλληλα, μία ακόμη πρόταση προκύπτει από την Euroleague. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτα να βρείτε, μεταξύ άλλων, έναν πλήρη οδηγό σχετικά με τις εταιρίες οι οποίες δέχονται καταθέσεις με paysafe.

Με τα γκολ στη Λίμα

Ξεκινάμε, λοιπόν, τα προγνωστικά μας από το παιχνίδι Περού – Βενεζουέλα, στο οποίο θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.35. Must win αναμέτρηση και για τις δύο αντιπάλους είναι αυτή της Λίμα ανάμεσα στο Περού και τη Βενεζουέλα. Η ισοπαλία δε βολεύει καμία εκ των δύο, ενώ ο ηττημένος θα μείνει πολύ πίσω στη μάχη της πρόκρισης. Το μοναδικό “καύχημα” των Περουβιανών στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ 2018 είναι η νίκη με 1-0 επί της Παραγουάης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Αντίθετα, συνδυάστηκαν με ήττες οι συναντήσεις με Κολομβία (2-0 εκτός), Χιλή (3-4) και Βραζιλίας (3-0 εκτός). Από την άλλη πλευρά, συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της Βενεζουέλας ο Νόελ Σανβισέντε, παρά τις φωνές διαμαρτυρίας για την κακή πορεία της ομάδας στα προκριματικά, που εκδηλώθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο. Μηδενική η συγκομιδή βαθμών για τους Βενεζουελάνους στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, καθώς υπέστησαν τις διαδοχικές ήττες από Παραγουάη (0-1), Βραζιλία (3-1 εκτός), Βολιβία (4-2 εκτός) και Ισημερινό (1-3). Πάντως, έδειξαν ένα βελτιωμένο πρόσωποστο νικηφόρο φιλικό του περασμένου Φεβρουαρίου απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Συμπερασματικά, περιμένουμε ένα αρκετά “ανοιχτό” παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες και θα στηρίξουμε το Over.

“Μονόδρομος” το Under

Περνάμε στο μπάσκετ και τον αγώνα Λοκομοτίβ Κουμπάν – Ερυθρός Αστέρας, με την επιλογή μας να είναι το Under 150.5 πόντοι σε απόδοση 1.90. Κουμπάν και Ερυθρός Αστέρας ισοβαθμούν με 7-4, μαζί με τον Παναθηναϊκό, πίσω μόνο από την οριστικά πρώτη Ούλκερ και λόγω των δύο νικών που έχει πετύχει ο Αστέρας επί του ΠΑΟ οι Σέρβοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση. Η Κουμπάν με νίκη σήμερα μπορούμε να πούμε ότι καθαρίζει τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ, αφού το μόνο που θα χρειάζεται μετά θα είναι νίκες επί Μάλαγα και Νταρουσάφακα, δηλαδή αποτελέσματα εφικτά. Ο Ερυθρός Αστέρας είχε νικήσει 80-66 στον πρώτο γύρο αλλά δεν του αρκεί να υπερασπισθεί την διαφορά αυτή και θέλει και αυτός τη νίκη για το πλεονέκτημα έδρας. Αναμένεται πολύ σκληρό παιχνίδι, με φαβορί φυσικά τη γηπεδούχο, αλλά βλέπουμε το -10.5 και η πρώτη σκέψη είναι ότι υποτιμάται έτσι ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος τα έχει πάει καλά σε όλες τις έδρες εκτός της Ούλκερ. Στον πρώτο γύρο που ο Αστέρας νίκησε 80-66, μετά το τεράστιο 33-21 της πρώτης περιόδου οι δύο ομάδες αφοσιώθηκαν στην άμυνα και το σκορ δεν ξεπέρασε τους 150 πόντους. Η Κουμπάν διαθέτει την καλύτερη άμυνα του ΤΟΡ-16 με περίπου 70 πόντους ανά αγώνα, ενώ και η άμυνα του Αστέρα είναι εξαιρετική με 73 πόντους παθητικό ανά αγώνα. Επιπλέον αν κοιτάξουμε τη συμπεριφορά των ομάδων εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα θα παρατηρήσουμε ότι η Κουμπάν εντός έδρας 75 πόντους στην επίθεση και 64 πόντους στην άμυνα και ο Ερυθρός Αστέρας εκτός έδρας έχει 73.5 πόντους στην επίθεση και 72 πόντους στην άμυνα. Με το όριο στους 150.5 πόντους η επιλογή μονόδρομος είναι το Under 150.5 που έχει επαληθευθεί σε 4/5 παιχνίδια της Κουμπάν εντός και 4/5 παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα εκτός.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις