«Ο θείος από την Αμερική πέθανε» 


Μοιράσου το άρθρο

Θέση για τη χρήση της Ριζούπολης πήρε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, τονίζοντας πως δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τίποτα παραπάνω από τα νόμιμα, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για εκβιασμό που απέτυχε από τον Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:

«Έχουμε επιλέξει να μην απαντάμε σε ανύπαρκτους. Τις τελευταίες ημέρες, όμως, γράφουν πολλά και διάφορα για την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε.

Ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας μια αποτυχημένη χρονιά. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη του υποβιβασμού βγήκαμε δημόσια και είπαμε ότι παραχωρούμε τις μετοχές, διότι αδυνατούμε να συνεχίσουμε να βάζουμε χρήματα σε ένα βαρέλι που δεν έχει πάτο.

Ουδείς, ωστόσο, ενδιαφέρθηκε για την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Αποφασίσαμε να κάνουμε μία σφικτή διαχείριση για τη νέα χρονιά, όμως κάποιοι θέλουν να μας οδηγήσουν στο έσχατο σημείο για την ομάδα, δηλαδή στην εκκαθάριση, έτσι ώστε να την πάρουν στα χέρια τους από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Εμείς γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί! Γνωρίζουμε επίσης, ποιος είναι πίσω από αυτούς και σύντομα θα αποκαλύψουμε το όνομα του, όταν κρίνουμε ότι πρέπει.

Ενημερώνουμε ότι στην κρίσιμη περίοδο των αγώνων πλέι άουτ, στους οποίους η ομάδα προσπάθησε να παλέψει για την σωτηρία της, ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης προσπάθησε να στερήσει από την ομάδα την αδειοδότηση της.

Χρησιμοποίησε διάφορες τεχνικές επικοινωνίας με στόχο η ομάδα να μην αδειοδοτηθεί και να καταρρεύσει.Η ομάδα εξασφάλισε την αδειοδότηση της σε επίπεδο Super League 1 και για την περίοδο 2022-23 με τη βοήθεια άλλων γηπέδων και φυσικά λόγω των μηδενικών οφειλών της. Αφού, λοιπόν, απέτυχε ο εκβιασμός της αδειοδότησης, ο Ερασιτέχνης δια στόματος του κ. Καταβέλου μας ενημέρωσε ότι θέλει 500.000€ για 5 χρόνια, για να παραμείνει η ομάδα στην Ριζούπολη.

Του απαντήσαμε ότι ‘‘ο θείος από την Αμερική πέθανε και ότι τα δωράκια τέλος’’.

Μας απάντησε με προσχηματικό εξώδικο ότι θα μας πετάξει έξω, κάνοντας μας ασφαλιστικά μέτρα! Του ανταπαντούμε ότι τα μόνα χρήματα που θα παίρνει για τη Ριζούπολη θα είναι τα νόμιμα. Δηλαδή 15% επί των εισιτηρίων και ποσοστό από τις διαφημίσεις στο γήπεδο, όπως ορίζει ο νόμος.

Ένα γήπεδο που φτιάχτηκε από τους πρόσφυγες Απολλωνιστές για να αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα και όχι για να προικίσει τον κ. Καταβέλο και μερικούς άλλους κυρίους, οι οποίοι νομίζουν ότι είναι μαγαζί τους.

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η ΠΑΕ Απόλλων, στα 5 τελευταία  χρόνια δαπάνησε 700.000 € για δύο ανακατασκευές αγωνιστικού χώρου, καθώς και έξοδα συντήρησης, καλλωπισμού και λοιπών επισκευών. Μαζί και με τα χρήματα, με τα οποία ενίσχυσε τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους νοσταλγούς των τοπικών κατηγοριών ότι στα τελευταία 22 χρόνια η ομάδα μας έχει αγωνιστεί μόνο 5 χρόνια  στην Α’ Εθνική κατηγορία, της σημερινή Super League 1. Από αυτά τα 5 χρόνια – σεζόν, τα 4 η ομάδα έχει αγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία χάρη στη σημερινή διοίκηση.

Αυτά, επί του παρόντος, τα υπόλοιπα στα δικαστήρια, εκεί που θα μας πάει ο κ. Καταβέλος και τα πρωτοπαλίκαρα του, αλλά και η… οχιά που κρύβεται από πίσω τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις