Α.Σ. Βόλος: Με πάρτι και δώρα ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό καμπ (pics)

“Εντυπωσιακά ολοκληρώθηκε η τρίτη περίοδος του αθλητικού κάμπ του Α.Σ. ΒΟΛΟΣ με μεγάλη συμμετοχή μικρών αθλητών-τριων που καθημερινά γυμνάζονται και διδάσκονται διάφορα ολυμπιακά αθλήματα” αναφέρει το δελτίο Τύπου του συλλόγου και συνεχίζει:

“Την τελευταία μέρα τα παιδιά έπαιξαν με την ψυχή τους. Η μέρα ξεκίνησε με το άθλημα του στίβου από την γυμνάστρια κα Νίκη Σβολνιατοπούλου ενώ ακολούθησε μάθημα πρώτων βοηθειών από την Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και τον κ. Παπαδημητρίου Θέμη. Στη συνέχεια τα παιδιά διαγωνίσθηκαν σε διάφορα παιχνίδια ‘SURVIVOR’ με εντυπωσιακές πίστες και διαδρομές κάτι που ξεσήκωσε τα παιδιά αλλά και τους γονείς που ήρθαν την τελευταία μέρα να παρακολουθήσουν τα διαγωνιστικά παιχνίδια.

Το κάμπ ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, σε ένα γιορτινά στολισμένο ΕΑΚ που από νωρίς το πρωί θύμιζε γιορτή. Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης είχαν ετοιμάσει μια γιορτή-ΠΑΡΤΥ με μουσική, γλυκά, πολύ κέφι και πολλά παιδικά χαμόγελα. Στη συνέχεια αφού απονεμήθηκαν τα αναμνηστικά διπλώματα και βγήκαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες, μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά τσάντα με διάφορα παιχνίδια αλλά και μία μπλούζα της ομάδας.

Τέλος, όλοι μαζί, παιδιά – προπονητές – συνοδοί – γονείς αφού φώναξαν δυνατά ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ έδωσαν ραντεβού για την 1η Σεπτέμβρη όταν και θα ξεκινήσουν προπονήσεις οι ακαδημίες ποδοσφαίρου & μπάσκετ που καλλιεργεί ο σύλλογος.

Την όλη διοργάνωση την έκανε ο Α.Σ ΒΟΛΟΣ σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους που καλλιεργούν αθλητικά τμήματα (Ανόρθωση-Μπάσκετ, Αργώ-Βόλει, Τιτάνες-Κίκ Μπόξινγκ, Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας-Τένις, Άτλας-Στίβος, Κένταυρος Αγριάς-χάντμπολ, Γ.Σ.Βόλου-Στίβος, Πήγασος-καράτε, Ίασων Βόλου-Ενόργανη).

Η διοίκηση του Α.Σ Βόλου θέλει δημόσια να ευχαριστήσει τις τοπικές ομάδες για την συνεργασία αλλά και για την παραχώρηση των προπονητών τους για το άθλημα που καλλιεργούν αφού πιστεύει ακράδαντα στη συνεργασία και στην ένωση δυνάμεων-γνώσεων που μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει στους μικρούς μας αθλητές και στην τοπική μας κοινωνία.

Επίσης, ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Δήμο Βόλου και τον Δήμαρχο κ. Αχιλλέα Μπέο, τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ και τον πρόεδρο κ. Βλιώρα για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων για μια διοργάνωση με επίκεντρο ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ καθώς και το συνεργείο Νταόπουλος-Μιχέας και τους ιδιοκτήτες αυτού για την ευγενική χορηγία των αναμνηστικών μπλουζών που μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά..”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις