Έμπλεξαν Μπέο με Ολυμπιακό Βόλου – Απάντησε ο Μουρτζίνος (pics)

Το sportostonoto.gr δημοσίευσε μία είδηση που για όσους παρακολουθούν από κοντά το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού Βόλου, μόνο ως “τρολάρισμα” θα μπορούσε να το εκλάβουν. Το δημοσίευμα ανέφερε πως το γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού Βόλου ανέλαβε, ο στενός συνεργάτης του Αχιλλέα Μπέου, Γιώργος Πολίτσης. Η απάντηση στο δημοσίευμα ήρθε μέσω του Γ.Γ. του Συλλόγου, Δημήτρη Μουρτζίνου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

“Μεταγραφική, δημοσιογραφική… βόμβα στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς γραφείο Τύπου ανέλαβε, μάθαμε, ο Γιώργος Πολίτσης. Το “δεξί χέρι” δηλαδή (πια) του δήμαρχου Βόλου.

Πληροφορίες μας είπαν ότι ο Γιώργος σήκωσε ήδη μανίκια και έπιασε δουλειά στον τοπικό μας, Ολυμπιακό και ο Δήμαρχος έτσι, συνάμα, σταδιακά, παίρνει στα χέρια του (και) τους “ερυθρόλευκους” της Μαγνησίας μας….”

Η απάντηση του Μουρτζίνου

Ο Γ.Γ. του Ολυμπιακού Βόλου, Δημήτρης Μουρτζίνος απάντησε στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας στο Facebook, διαψεύδοντας την είδηση και με χιουμοριστική διάθεση κάλεσε τον συντάκτη να στείλε στα γραφεία του Συλλόγου το αντίγραφο της πρόσληψης, ώστε να ενημερωθούν και οι ίδιοι.

Η παρακάτω φωτογραφία είναι από το facebook του sportstonoto.gr και στα σχόλια φαίνεται η τοποθέτηση του Δημήτρη Μουρτζίνου:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις