Το ψάχνει για Γιάννου ο Ηρακλής

Νούμερο ένας στόχος των ανθρώπων του Ηρακλή για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής είναι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του metrosport.gr ο Απόστολος Γιάννου.

Ο 32χρονος επιθετικός είχε συνάντηση το απόγευμα της Παρασκευής (8/7) στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα παρόντος του μεγαλομετόχου της ομάδας, Στράτου Ευγενίου και του προπονητή του συλλόγου, Κώστα Γεωργιάδη.

Ο υψηλόσωμος φορ έχει συμφωνήσει προφορικά με ομάδα της Ινδίας ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν η μεταγραφή του ολοκληρωθεί, καθώς επιθυμία του ιδίου είναι να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Στη συνάντηση που έγινε την Παρασκευή υποσχέθηκε στους ανθρώπους του Ηρακλή να απαντήσει στην πρόταση που του έκαναν (για διετές συμβόλαιο) το αργότερο μέχρι την Κυριακή (10/7).

Ο Γιάννου ταιριάζει απόλυτα στα θέλω του Κώστα Γεωργιάδη, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπό του τον ποδοσφαιριστή που θα δώσει στον Ηρακλή το εύκολο γκολ. Μένει, να φανεί αν ο παίκτης προτιμήσει τον Γηραιό για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Εφόσον, γίνει κάτι τέτοιο, τότε ο Ημίθεος θα έχει κλείσει τις μεταγραφές άνω των 25 ετών, αφού έχει αποκτήσει ήδη τον Βασίλη Βιτλή και τον Μάρκο Βελλίδη.

Πηγή: metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις