Της… αναβολής και για τα «ύποπτα» στην ΕΕΑ

Σε αναβολή της ακρόασης για τα «ύποπτα» προς χειραγώγηση παιχνίδια, πορχώρησε λόγω της αποχής των δικηγόρων η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ενώ ήταν προγραμματισμένο να βρεθούν σήμερα (24/03) στην ΕΕΑ, ΠΑΕ της Football League αλλά και της Super League προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τους «ύποπτους» αγώνες στους οποίους εμπλέκονται αναβλήθηκαν λόγω αποχής των δικηγόρων.

Οι υποθέσεις αφορούν στα παιχνίσια Κισσαμικός – Εργοτέλης, Αναγέννηση Καρδίτσας – Αχαρναϊκός, Κέρκυρα – Αναγέννηση Καρδίτσας και Βέροια – Ηρακλής.

Η ανακοίνωση:

 «Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αποχής των δικηγόρων.

2. Ακρόαση ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αποχής των δικηγόρων.

3. Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αποχής των δικηγόρων.

4. Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αποχής των δικηγόρων.

5. Ακρόαση ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και Δ. Γιαννακόπουλου σχετικά με αναφορά της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αποχής των δικηγόρων.

6. Αίτηση του αθλητή Hassoma Bino BAMBA περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αποχής των δικηγόρων.

7. Αίτηση του τρίτου Ιωάννη Δαμιανίδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αποχής των δικηγόρων»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις