Τέλος οκτώ από την Παναχαϊκή

Παρελθόν αποτελούν οκτώ ποδοσφαιριστές από την Παναχαϊκή ενόψει της επιστροφή της στη Super League2, στους οποίους και εύχεται καλή συνέχεια.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Καρπαθάκη, Βασίλη Μπελεζάκη, Γιώργο Παπαδόπουλο. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Επίσης από την ομάδα αποχωρούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Θάνος Θανόπουλος ως ελεύθερος με την Θύελλα Πατρών να έχει προτεραιότητα για την απόκτηση του, Δημήτρης Μικελάτος που παραμένει στην οικογένεια της Παναχαϊκής ως μέλος της ομάδας beach soccer, Γιώργος Λούσκος αποχώρησε ως ελεύθερος και παρότι του προτείναμε να φύγει ως δανεικός σεβαστήκαμε την επιθυμία του γιατί είχε εξαιρετική παρουσία αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά στην ομάδα, Θόδωρος Κοτσόκολος τον θεωρούμε ότι είναι και θα παραμείνει μέλος της κοκκινόμαυρης οικογένειας και είχε σημαντική συμβολή στη σίτιση των ποδοσφαιριστών, Χρήστος Αθανασόπουλος με την εμπειρία του συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων μας. Τους ευχαριστούμε όλους για την άψογη συνεργασία που είχαμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις