Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ως διαιτητής η Βέργου – Το μήνυμά της

Με μήνυμά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κατερίνα Βέργου ανακοίνωσε την απόσυρσή της από την ενεργό δράση ως διαιτητής, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.
Αναλυτικά:
“Ένας κύκλος έκλεισε!
Πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 και ενώ η χαρά μου είναι μεγάλη που για μια χρονιά ακόμη εχω τοποθετηθεί στους πίνακες με τους Αξιολογημενους Διαιτητές της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας,θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την ενεργό δράση.
Οι λόγοι είναι καθαρά και μόνο προσωπικοί!
Ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ στην ΚΕΔ για όσα έκανε για εμένα ως Διαιτητής, Γυναίκα και πάνω από όλα Μητέρα!
Φεύγω γεμάτη από αυτό τον χώρο από εμπειρίες, γνώσεις,γνωριμίες, φιλίες και με ανθρώπους δίπλα μου πού μου απέδειξαν πως τον σεβασμό τον κερδίζεις και δεν τον απαιτείς.
“Η διαιτησία είναι πολύ δύσκολη αλλά και μαγική “μου είπε την πρώτη φορά ο παρατηρητής Antonis Zilos στο πρώτο μου εθνικό παιχνίδι και είχε απόλυτο δίκιο.
Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την Ένωση μου ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΊΑΣ και όλα τα μέλη που αυτά τα 8 χρόνια ως Διαιτητής και 7 ως Αξιολογημένη έκαναν τα πάντα για να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο καθώς κ έξω από αυτόν.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου πραγματικά στον Αρχιδιαιτητή μας Κύριο ΚΟΥΖΑΚΗ ΙΩΆΝΝΗ που πίστεψε σε μενα και προσπάθησε για εμένα όσο κανείς.
Όπως ευχαριστώ θερμά και όλους τούς εκπαιδευτές μου και φυσικά τον πρόεδρο μας κύριο Miltos Kalogiros .
Μέσα στο γήπεδο εννοείται χωρίς την βοήθεια όλων των συναδέλφων δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα…ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους περάσαμε όλα αυτά τα 90’+ μέσα σε βροχή, κρύο, χιόνι ήλιο ….και όλες αυτές τις αντίξοες συνθήκες που συνήθως συνοδεύουν τους διαιτητές!
Θα ήταν παράλειψη μεγάλη να μην αναφερθώ στην ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΊΑΣ όπου τα τρία τελευταία χρόνια είναι η ένωση στην οποία είχα μεταφερθεί αρχικά ως δανική διαιτητής και από φέτος έτσι εχω τοποθετηθεί και στους πίνακες ( ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΊΑΣ)
( Λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων ζω και κατοικώ στην Ηγουμενίτσα τα τελευταία 3 χρόνια)
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σπύρο Τσιάκο και την Ένωση για όσα έκαναν για εμένα από την πρώτη στιγμή!
Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα τελευταίο.
Η Γυναικεία Διαιτησία έχει αρχίσει εδώ και καιρό να γράφει την ιστορία τής με χρυσά γράμματα.
Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου γιατί μόνο εγώ ξέρω πόσο πολύ προσπάθησα να αποδώσω δικαιοσύνη μέσα στον αγωνιστικό χώρο .
Σίγουρα πολλές φόρες έκανα λάθη και ζητώ συγγνώμη από κάθε παίχτη και διοίκηση αν κάποιες φορές τους αδίκησα .Ηταν ανθρώπινο και πότε δεν είχα δόλο!
Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ για κάθε στιγμή που έχω ζήσει!
Υ.Γ Θέλει θάρρος κάθε σφύριγμα σου να ξέρεις πώς θα κρίνει πολλά,να είναι δίκαιο ,σωστό….90′ να τρέχεις μαζί με τους παίχτες και να μένεις συγκεντρωμένος, ήρεμος, σωστός…
Πόσο μάλλον όταν είσαι και ΓΥΝΑΊΚΑ!
Με εκτίμηση,
Βέργου Αικατερίνη
Διαιτητής Γ’Εθνικής Κατηγορίας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις