Super League: Υπέρ Κλάτενμπεργκ δέκα ομάδες – «Όχι» από Βόλο και άλλους τρεις

Δέκα ομάδες της Super League συμφώνησαν για την ανανέωση της θητείας του Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Διαφώνησαν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Βόλος και Λαμία.

Παρά το γεγονός οτι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος αιφνιδίασε για το νέο αρχιδιαιτητή προτείνοντας τον Στέφεν Μπένετ, η Super League επιμένει στην παραμονή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Όπως προκύπτει από το ΔΣ της Λίγκας που έγινε την Τρίτη (12/7) δέκα ομάδες (Λεβαδειακός, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Ιωνικός, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα) τάχθηκαν υπέρ της ανανέωσης της θητείας του Άγγλου στην προεδρία της ΚΕΔ, ενώ τέσσερις ΠΑΕ διαφώνησαν.

Ειδικότερα «όχι» είπαν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Βόλος και Λαμία. Η Ένωση έκανε λόγο για «άκρως αποτυχημένη θητεία» του Κλάτενμπεργκ, ενώ οι «ασπρόμαυροι» υποστήριξαν ότι ο Άγγλος έχει πλέον ελληνοποιηθεί έχοντας «σχέσεις πια με παράγοντες και πρόσωπα».

Διέρρευσε μάλιστα πως εντός του ΔΣ υπήρξε πρόταση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να συνεχίσει ο Κλάτενμπεργκ έστω κι από το πόστο του σύμβουλου, προκειμένου να οργανώσει την ελληνική διαιτησία.

Σε κάθε περίπτωση, η εισήγηση της ΕΠΟ με τα «θέλω» της Λίγκας διαφέρουν. Την τελική απόφαση θα την πάρει η ΕΕ της Ομοσπονδίας, αφού πρώτα εξεταστεί το αίτημα Μπαλτάκου στην ΕΕΠ για τον Μπένετ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις