Επιτυχίες για τη Νίκη Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στις Σέρρες


Μοιράσου το άρθρο

Με ένα μετάλλιο και πολλές εμπειρίες, επέστρεψαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β.”Η ΝΙΚΗ” από τις Σέρρες, όπου 9-10 Ιουλίου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ20 (Ανδρών – Γυναικών).

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα αποτελεί συνέχεια και πρόκριση των αθλητών – αθλητριών από τους αντίστοιχους διασυλλογικούς αγώνες  (Α-Γ και Κ18).

Αποτελέσματα

ΚΑΠΟΥΛΑ ΑΜΑΛΙΑ 3η στα 5000μ, 10η 3000μ, 17η μήκος

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΈΛΗΣ 9ος Τριπλούν

ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΕΛΜΑ 16η Ύψος

ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ΕΥΤΥΧΊΑ 32η 100μ, 33η 200μ

ΠΑΠΑΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ τραυμ.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος και Αποστόλης Βλαχάβας και ο υπεύθυνος του τμήματος Γιώργος Τάκης.

Ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου του Συλλόγου, Γιώργος Τάκης, συνεχάρη την Αμαλία Καπούλα για το μετάλλιο καθώς και όλους τους αθλητές κι αθλήτριες για τις επιδόσεις τους και τις προσπάθειές τους.

Όπως δήλωσε: “Ήταν ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς. Με βάση τις επιδόσεις των αθλητών μας σε όλες τις κατηγορίες η Νίκη Βόλου ακόμη μια χρονιά απέδειξε και συνεχίζει να αποδεικνύει την ανοδική της πορεία σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα. Όλοι οι στόχοι που είχαν τεθεί για την φετινή χρονιά, υλοποιήθηκε και επετεύχθησαν κι αυτό το καταφέραμε όλοι μαζί. Διοίκηση – προπονητές – αθλητές – γονείς. Μάλιστα, εδώ και ένα μήνα, είμαστε ήδη έτοιμοι για την νέα χρονιά που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις