Προς στιγμήν φιλολογικό το ενδιαφέρον Ολυμπιακού για Ιορδανίδη, “από κοντά” ο Μαγνησιακός των… “θαυμάτων”!

Στον Βόλο βρίσκεται, τις τελευταίες ημέρες, διανύοντας τις διακοπές του, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Γιώργος Ιορδανίδης, με τις φήμες περί ενδιαφέροντος τοπικών ομάδων, και συγκεκριμένα του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και του Μαγνησιακού, για την απόκτησή του να δίνουν και να παίρνουν.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του goalpost.gr, ο Ιορδανίδης, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν έχει δεχτεί κάποια επίσημη κρούση από πλευράς Ολυμπιακού. Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός γνωρίζει πολλούς ανθρώπους από το περιβάλλον των ερυθρολεύκων, μεταξύ αυτών και τον κ. Θεοδοσιάδη, έχει μιλήσει με κάποιους από αυτούς, με την πλευρά του Ολυμπιακού, μέχρι στιγμής, να μην έχει υποβάλλει επίσημη πρόταση στον παίκτη, ο οποίος, βέβαια, αν αυτό γινόταν, θα έμπαινε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, καθώς η ενδεχόμενη μετακίνησή του στην ομάδα, θα τον ενδιέφερε, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

“Από κοντά” για την απόκτηση του παίκτη δείχνει να βρίσκεται ο Μαγνησιακός! Ο προπονητής της ομάδας, κ. Θάνος Θεοδώρου, διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ποδοσφαιριστή, από την κοινή τους θητεία στη Νίκη, προσεγγίζοντάς τον για ενδεχόμενη εκ νέου μεταξύ τους συνεργασία, αυτήν τη φορά με τα κυανόλευκα του Μαγνησιακού. Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες είχαν πρόσφατα μία γενική συζήτηση, με τον κ. Θεοδώρου να προτείνει στον ποδοσφαιριστή να μετακινηθεί στην ομάδα του, αν φυσικά δε βρει κάτι καλύτερο στις παραπάνω κατηγορίες, εκεί που, δεδομένα βάσει της αξίας του, είναι το φυσικό περιβάλλον του παίκτη. Μη ξεχνάμε πως, την περσινή σεζόν, ο Ιορδανίδης αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική, με την ομάδα της Κοζάνης, όντας, μάλιστα, εκ των πολυτιμότερων της ομάδας και πρώτος σκόρερ της, με οκτώ τέρματα. Πρόκειται, λοιπόν, για μία περίπτωση, η οποία φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο να προχωρήσει, αλλά το φετινό πρότζεκτ του Μαγνησιακού που μαρτυρά πως οι επιδιώξεις του συλλόγου είναι ιδιαίτερα υψηλές, σε συνδυασμό με την αγάπη του παίκτη για την πόλη του Βόλου, δεν καθιστά το συγκεκριμένο μεταγραφικό “μπαμ” ως ανέφικτο. Εξάλλου, ο Μαγνησιακός έχει ρίξει ήδη αρκετές μεταγραφικές “βόμβες”, κατά την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις