Μουντιάλ: Από τον «ανοιχτό» ΑΝΤ1 το «φιλέτο» των αγώνων

To πλάνο του ΑΝΤ1 για τα ματς που θα μεταδοθούν από τον ΑΝΤ1+ και το «ελεύθερο» κανάλι, οι εκπομπές, οι ώρες των αγώνων, τα highlights και το τελικό σχέδιο του ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Από την ελεύθερη τηλεοπτική συχνότητα του Αντέννα με δωρεάν πρόσβαση θα προβληθούν σχεδόν όλοι οι σημαντικοί αγώνες του FIFA World Cup 2022, ενώ το συνδρομητικό ΑΝΤ1+ θα μεταδώσει κυρίως αγώνες της φάσης των ομίλων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο «ανοιχτός» Αντέννα θα προβάλλει ζωντανά την τελετή έναρξης και το παιχνίδι που τη συνοδεύει, όλες τις αναμετρήσεις που θα γίνουν στις 9 το βράδυ, καθώς και τη μεγάλη πλειονότητα από τα νοκ άουτ παιχνίδια (από τη φάση των «16» και μετά), μεταξύ των οποίων τους δύο ημιτελικούς, τον μικρό και μεγάλο τελικό.

Από 32 αγώνες κάθε κανάλι, τα highlights όλων των αγώνων στον «ανοιχτό» Αντέννα
Ο συνολικός αριθμός των αγώνων που θα φιλοξενήσουν τα δύο κανάλια θα είναι ίδιος, καθώς ο ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1+ θα δείξουν από 32 αγώνες, ενώ όλες οι εκπομπές πριν και μετά από τους αγώνες θα μεταδίδονται τόσο από τον «ελεύθερο» Αντέννα όσο και από την πλατφόρμα ΑΝΤ1+, επομένως όλοι οι τηλεθεατές θα έχουν καθημερινά δωρεάν πρόσβαση στα highlights όλων των αγώνων.

Το Μουντιάλ του Κατάρ θα αρχίσει στις 21 Νοεμβρίου και ο τελικός θα διεξαχθεί στις 18 Δεκεμβρίου.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων θα διεξάγονται καθημερινά τέσσερις αγώνες με ώρες έναρξης: 12:00, 15:00, 18:00 και 21:00.

Από την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων ως το τέλος της διοργάνωσης οι αγώνες θα αρχίζουν στις 17:00 και στις 21:00, ενώ ο μικρός και ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθούν στις 5 το απόγευμα ώρα Ελλάδας.

Για τις περιγραφές των αγώνων και τις εκπομπές του Μουντιάλ, εκτός από τα μέλη του αθλητικού τμήματος του ΑΝΤ1 που προφανώς θα συμμετάσχουν ενεργά, το κανάλι έχει αρχίσει συζητήσεις και με καταξιωμένους συναδέλφους από άλλα κανάλια, οι οποίοι θα συνεργαστούν για το συγκεκριμένο project.

Οι τρεις εκπομπές και το «Μουντιάλ Show» κάθε βράδυ στις 23.00

«Ο Δρόμος για το Κατάρ» θα μας βάλει στο κλίμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με 16 εκπομπές από την 1η Οκτωβρίου μέχρι την παραμονή της πρεμιέρας, ενώ τα μονόλεπτα βίντεο με τίτλο «Στόχος: Μουντιάλ» θα αρχίσουν να προβάλλονται μέσα στο καλοκαίρι.

Η απογευματινή εκπομπή «Πάμε Μουντιάλ» θα έχει ρόλο pre game show στους αγώνες που θα μεταδίδονται στον «ανοιχτό» Αντέννα τα Σαββατοκύριακα.

Η καθημερινή εκπομπή που θα μας κρατήσει συντροφιά σε όλη της διάρκεια της διοργάνωσης θα είναι το «Μουντιάλ Show» που θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 23:00, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα της ημέρας και θα περιλαμβάνει στιγμιότυπα, συνδέσεις με τους απεσταλμένους του ΑΝΤ1 στη Ντόχα και σχολιασμό από σημαντικούς προσκεκλημένους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις