Στόχος η επιστροφή στην Α2 πόλο για τον Ο.Υ.Κ.Β.

Την επιστροφή στην Α2 εθνική πόλο στοχεύει ο Ο.Υ.Κ.Β., ο οποίος ρίχνεται σήμερα Παρασκευή (25/3) στη μάχη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Ο όμιλος προχώρησε μόλις σε μία μεταγραφή, αυτή του περιφερειακού Χάρη Βαφειάδη από τον Ηλυσιακό και θα στηριχθεί αποκλειστικά από πολίστες από το Βόλο.
Ο προπονητής του Ο.Υ.Κ.Β., Ζαφείρης Μαρινάγης, με δηλώσεις του…

τόνισε για το πρωτάθλημα: «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το πρωτάθλημα και πιστεύω πως η ομάδα έχει όλες τις δυνατότητες να πετύχει το στόχο που έχει θέσει και δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α2. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια ο Ο.Υ.Κ.Β. θα στηριχθεί αποκλειστικά στους δικούς του αθλητές, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Η ομάδα είναι νεανική, με τον μεγαλύτερη αθλητή να είναι 22 ετών και ελπίζουμε όλοι να καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον όμιλο στη μεγαλύτερη κατηγορία. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στο στόχο, γιατί τα δύσκολα θα έρθουν στη συνέχεια και στις επόμενες φάσεις της διοργάνωσης».
Ο Ζαφείρης Μαρινάγης θα στηριχθεί στους εξής πολίστες: Θεοδόσης Βόντζος, Εμμανουήλ Πάκος, Ιωάννης Δίπλας (τερματοφύλακες), Γιώργος Στεργίου, Αλέξανδρος Κολημήτρας, Στέργιος Παπαβασιλείου, Χρήστος Τσιμπανογιάννης (φουνταριστοί), Γιώργος Μαρινάγης, Άγγελος Μαρτζούχος, Μηνάς Νικηφορίδης, Απόστολος Τζιανής (αμυντικοί), Χάρης Βαφειάδης, Χρήστος Μαρινάγης, Δημήτρης Τσιανάκας, Ευθύμης Δημητρίου, Κωνσταντίνος Καραΐσκος, Μάνος Καραΐσκος (περιφερειακοί).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις