Το ποσό που έβαλε στο ταμείο του ο Βόλος για Φεράρι


Μοιράσου το άρθρο

Το κέρδος που θα έχει ο Βόλος από τον Φεράρι και το συμβόλαιο του Αργεντινού στον ΑΠΟΕΛ.

Το ήθελε πολύ και το κατάφερε ο Φράνκο Φεράρι. Πήρε τη μεταγραφή που έψαχνε. Ο Βόλος πάλι δεν εξασφάλισε χρήματα αντίστοιχα άλλων χρόνων. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός όταν τον είχαν ζητήσει, έδιναν σαφώς περισσότερα από όσα προσέφερε ο ΑΠΟΕΛ αυτό το καλοκαίρι.

Σε άλλες μεταγραφικές περιόδους το ποσό που θα έβαζαν οι Θεσσαλοί στα ταμεία τους θα ήταν εξαψήφιο. Τώρα αυτό δεν έγινε. Είχαμε ενημερώσει πως ο ΑΠΟΕΛ δίνει λιγότερες από 100.000 ευρώ. Ούτως ή άλλως οι συζητήσεις δεν ξεκίνησαν από πολύ ψηλά. Το τι ήθελε στο τέλος της σεζόν ο Βόλος με το τι ζήτησε περίπου 1,5 μήνα μετά, ήταν διαφορετικό.

Ο παίκτης με την επιμονή του να αποχωρήσει, πίεσε αρκετά. Τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε σε ένα ποσό κοντά στις 70.000 ευρώ. Στην ανακοίνωσή τους οι «κυανέρυθροι» ανέφεραν ότι «η ΠΑΕ Βόλος θέλοντας να ευχαριστήσει τον Φράνκο Φεράρι για την προσφορά του, αποδέχτηκε την επιθυμία του να μεταγραφεί στον ΑΠΟΕΛ». Είναι σαφής η επιβεβαίωση όσων αναφέραμε και τις προηγούμενες μέρες περί ειλημμένης απόφασης του Φεράρι να φύγει.

Γι’ αυτό μιλούσε με αρκετούς ατζέντηδες. Τελικώς ο άνθρωπος που έκανε τη δουλειά είναι ο Λευτέρης Σαδίκης, ένας Έλληνας με έδρα τη Γερμανία. Βρέθηκε στην Κύπρο τις προηγούμενες μέρες και έκανε τις επαφές με τον ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για Έλληνα με έδρα τη Γερμανία, ο οποίος έχει καλές επαφές με τον Βόλο. Πέρυσι εκείνος πήγε τον Αντριέν Ρεγκατέν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ενώ είχε μεσολαβήσει και για να προσληφθεί ο τότε κόουτς των Θεσσαλών Γκιγέρμο Αμπασκάλ.

Τέλος, ο Φεράρι βρήκε ένα συμβόλαιο ελάχιστα κάτω από τις 200.000 ευρώ ετησίως στην Κύπρο. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως με τα μπόνους ίσως γίνει πλουσιότερος κατά 50.000 ευρώ ανά σεζόν. Εάν φυσικά καταφέρει να πιάσει όλους τους στόχους που προβλέπονται.

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις