Η άνετη παραμονή στη Β’ Εθνική στόχος της ομάδας πόλο του ΟΕΑ/ΝΑΒ

Στη μάχη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής ρίχνεται ο ΟΕΑ/ΝΑΒ, με στόχο να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα να κυνηγήσει να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Η ομάδα ενισχύθηκε φέτος με τους Γιώργο Καλουζάκη από τον Άρη Νίκαιας, καθώς και με τους Στέφανο Κουρή, Χριστόφορο Χρυσάφη και Γιάννη Πανόπουλο. Επίσης, παρέμειναν…

…από πέρυσι οι Στέφανος Μητροπουλος, άγγελος Έντμοντς και Φίλιππος Δουκατάς.
Με δηλώσεις του ο προπονητής του ΟΕΑ/ΝΑΒ Νίκος Κωνσταντέλιας τόνισε: «Στόχος μας είναι η εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, όσο πιο γρήγορα μπορούμε και στη συνέχεια θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από τη διοργάνωση. Είναι η δεύτερη χρονιά μου ως προπονητής στον όμιλο και όταν είχα έρθει, θέσαμε ως στόχο να δουλέψουμε πάνω σ’ ένα πλάνο τετραετίας, όπου σταδιακά η ομάδα θα απαρτίζονταν ολοένα και με περισσότερους Βολιώτες πολίστες. Το έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό και συνεχίζουμε.
Αναμένονται να γίνουν «μάχες» μέσα στην πισίνα και πιστεύω ότι η ομάδα μου θα ανταποκριθεί με επιτυχία στους αγώνες».
Οι πολίστες που βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Θεόδωρος Μπουντούκος, Σπύρος Μπαλαμούσης (τερματοφύλακες), Ιωάννης Μάκος, Άγγελος Έντμοντς, Στέφανος Μητρόπουλος, Γιάννης Πανόπουλος, Γιάννης Κούτνας, Χριστόφορος Χρυσάφης, Γιάννης Κατσώνης, Λάμπρος Καρύδας, Κώστας Πετρόπουλος (περιφερειακοί), Δημήτρης Βαΐτσης, Κώστας Ιωαννίδης, Φίλιππος Δουκατάς, Γιώργος Καλουζάκης, Γιάννης Βαρβέρης (αμυντικοί), Στέφανος Κουρής, Σταμούλης Σαραγγανίδης, Φοίβος Κουρλούτος (φουνταριστοί).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις