Οι πρώτες σκέψεις για προγραμματισμό και προετοιμασία στα Τρίκαλα

Οι πρώτες σκέψεις για τον προγραμματισμό ενόψει της επόμενης ημέρας του ΑΟ Τρίκαλα στο αγωνιστικό κομμάτι αρχίζουν να υπάρχουν στο μυαλό των ανθρώπων που θα έχουν τις τύχες του στα χέρια τους.

Αρχικά είναι δεδομένη η παρουσία του Τάκη Ρούσσα στον πάγκο της ομάδας. Ο πολύπειρος τεχνικός θα είναι αυτός που θα αναλάβει να κάνει ομάδα το νέο ρόστερ. Ήδη, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από το ρεπορτάζ, έχει προσεγγίσει αρκετούς παίκτες της τοπικής αγοράς με σκοπό να τους εντάξει στο δυναμικό του ΑΟΤ.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία… έχουν γίνει κάποιες πρώτες σκέψεις για το πως και που θα υλοποιηθεί. Αρχικά στο τέλος του μήνα (27 με 28) θα ξεκινήσουν τα εργομετρικά ενώ 1 ή 2 Αυγούστου η ομάδα θα μπει στο γήπεδο. Έγινε μια προσπάθεια για αν βρεθεί αθλητικό κέντρο για να γίνει η προετοιμασία αλλά οι ημερομηνίες δεν βολεύουν και έτσι θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Σωτήρας.

Έτσι μένουν ουσιαστικά οι επίσημες ανακοινώσεις για να ξεκινήσει η «μηχανή» να δουλεύει στο φουλ και να προχωρήσουν οι πρώτες ανακοινώσεις παικτών. Ο βασικός κορμός θα πρέπει να κτιστεί γρήγορα διότι μένουν μόλις 2 εβδομάδες ως την έναρξη της προετοιμασίας.

Πηγή: goal – trikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις