Βιτλής: «Άνοδο με τον Ηρακλή»

Ο Βασίλης Βιτλής μίλησε στο Metropolis 95.5 για τη μεταγραφή του στον Ηρακλή και τις προσδοκίες που έχει για τη νέα σεζόν.

«Είμαι από Χαλκιδική. Στα Νέα Μουδανιά είναι το πατρικό μου. Η καριέρα μου ήταν στην Βόρεια Ελλάδα μέχρι να πάω στο Απόλλωνα Σμύρνης για μία τριετία. Υπήρχαν και άλλες επιλογές αλλά όταν μπαίνει στη μέση ένα όνομα σαν του Ηρακλή είναι αλλιώς. Είναι μία ομάδα με ιστορία, άσχετα αν τα τελευταία χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί.

Έχει μεγάλη δυναμική. Μίλησα με τον προπονητή και με τον Τάσο Κατσιαμπή, είδα ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια και αποφάσισα να είμαι μέλος της αναγέννησης του Ηρακλή. Αυτός είναι ο προσωπικός μου στόχος, να φτάσει η ομάδα εκεί που της αρμόζει να είναι» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είχαμε ανέβει με τον Απόλλωνα στην Super League 1 και τώρα θέλω να το επαναλάβω. Είναι πολλές οι ομάδες και είναι άδικο να βγαίνει μία ομάδα πρωταθλήτρια από την Super League 2 και, τελικά, να μην ανεβαίνει. Νομίζω, όμως, ότι μία ομάδα πρέπει να κάνει σοβαρό προγραμματισμό, να χτιστεί σωστά από το καλοκαίρι με παίκτες γνώστες της κατηγορίας, αλλά και με ταλέντο και να υπάρχει οικογενειακό κλίμα. Οι καλές ομάδες χτίζονται στα αποδυτήρια».

Τόνισε ότι: «Εβλεπα πέρσι τον Ηρακλή και μου άρεσε. Είχε αυτοματισμούς και τρεξίματα. Ηταν καινούργια ομάδα, αλλά έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Με τις κινήσεις που γίνονται θεωρώ ότι φέτος θα είναι καλύτερη. Μία ομάδα όταν έχει έναν κορμό, είναι σημαντικό γιατί αυτοί που έρχονται μπορούν να προσαρμοστούν πολύ πιο εύκολα».

Κατέληξε λέγοντας: «Θα δίνω το 100% για τον Ηρακλή. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω μεγάλα λόγια. Θα προσπαθήσουμε με τον τρόπο μας να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Μόνο αυτό μπορούμε να πούμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις